Xento
Image default
Bloemen

De mooiste bloemen en planten bestellen bij een ervaren groothandel

Voor de mooiste bloemen en planten kunt u terecht bij Scandiflora. Deze groothandel is opgericht in 2014, maar heeft al meer dan 25 jaar ervaring in Scandinavië. Hierdoor kennen ze de markt maar al te goed en verzorgen ze graag de inkoop van al uw producten. Denkt u hierbij aan pot, kamer en tuinplanten, maar ook aan onder andere snijbloemen, decoratiegroen en buitenlandse exoten. Natuurlijk zorgen ze altijd voor de beste kwaliteit. Bij deze groothandel vindt u bloemen en planten uit diverse landen. Ga bijvoorbeeld voor Anjers uit Colombia of mooie snijbloemen uit Nederland.

Snelle levering en optimale kwaliteit

Zij vinden het essentieel om de hoogste kwaliteit te leveren. Daarom kopen ze dagelijks bloemen in bij diverse veilingen in Nederland. Deze bloemen worden voor de veiling geïnspecteerd door hun ervaren inkopers zodat ze verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Ook is het bij deze groothandel mogelijk om bloemen direct uit de kas te kopen. Dit alles doet u eenvoudig online. Naast de kwaliteit letten ze ook goed op hun service. Zo zorgen ze voor een snelle levering door hun laadruimte zo optimaal mogelijk in te delen, waardoor de logistiek zo efficiënt mogelijk is. Hiervoor maken ze ook gebruik van hun betrouwbare transportpartners.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Het bestellen van Anjers, rozen of andere bloemen, doet u bij deze groothandel eenvoudig in hun webshop. Hiervoor heeft u alleen een inlogcode nodig, die u online kunt aanvragen. Voor de Scandinavische markt is Scandiflora dé inkoopservice voor de mooiste bloemen en planten uit diverse landen, zoals onder andere Nederland, Colombia en Afrika. Bent u op zoek naar specifieke groenproducten? Dan kunt u uw wensen aan een van hun medewerkers doorgeven en gaan ze voor u aan de slag. Hierdoor weet u zeker dat u de perfecte bloemen, planten of decoratiegroen aanschaft bij deze ervaren groothandel en verzekerd u uzelf van de beste kwaliteit.

Gerelateerde artikelen

Een ecosysteem bestellen bij Plantenreus.nl