Xento
Image default
Bedrijven

Warm werken in de buitenlucht? Zorg voor goede bedrijfskleding!

Er zijn veel beroepen waar mensen buiten moeten werken. Bepaalde periodes in het jaar is dit natuurlijk ideaal, maar er zijn ook dagen waar iemand die buiten moet werken niet op zit te wachten. Voor in de zomer en de warme dagen is het belangrijk om de huid te beschermen, maar is het natuurlijk wel lekker om buiten te werken. In de herfst en wintermaanden is het lekkere zonnetje en de warmte veelal werk en maakt het plaats voor kou en natheid. Voor deze omstandigheden moet een werkgever zorgen dat werknemers comfortabel, warm en droog kunnen blijven werken. Daarom is goede bedrijfskleding erg belangrijk. Verder in deze blog worden verschillende bedrijfskledingstukken besproken die u misschien als bedrijf wel moet aanschaffen.

Een lekkere warme jas

Zonder een goede jas kan iemand niet in de kou of regen werken. Voor de winter zijn bepaalde mooie bedrijfswinterjassen te krijgen en voor de natte dagen is het beter om een wind of regenjack aan te schaffen. Deze items zijn in veel gevallen ook makkelijk te bedrukken met een logo of andere tekst dus kan ook zeer professioneel zijn en als marketing worden gebruikt. Daarbij is het ook mooi om iedere werknemer dezelfde kleur, soort en merk jas te geven, zodat uw bedrijf in haar geheel professioneel overkomt.

Een vest, trui of hoodie is ideaal!

Een item dat veel mensen thuis dragen in hun vrije tijd is een vest, trui of hoodie. Dit zijn kledingstukken die worden gezien als zeer comfortabel. Deze bedrijfskledingstukken worden dan ook zeer gewaardeerd door de werknemers. In een lekker warme trui of hoodie aan de slag gaan is zeer comfortabel en zorgt ervoor dat de prestaties goed blijven in de barre omstandigheden. Deze kledingstukken klinken misschien niet professioneel, maar u kunt deze wel professioneel maken. Truien, vesten of hoodies bedrukken met een logo kan namelijk heel makkelijk. Verschillende partijen kunnen uw logo of website mooi laten terugkomen op deze kledingstukken.

Thermokleding voor de echt koude omstandigheden

Perfect voor in de winter en om onder de bedrijfskleding te doen is de thermokleding. Dit is kleding die niet te zien is voor de mensen om de medewerker heen, maar biedt wel heel veel warmte in de koude en natte omstandigheden. U kunt als werkgever thermo shirts kopen, maar ook thermo broeken en thermo ondergoed. Op die manier zorgt u ervoor dat de werknemers lekker warm blijven. Deze items hoeft u niet te laten bedrukken met logo, want het zit toch onder de andere kleding.

Mutsen en handschoenen voor de oren en vingers

De oren, de vingers en de tenen van een mens worden het snelst koud in de wintermaanden en dit kan erg vervelend zijn. Daarom is het als bedrijf handig om hier op in te spelen door handschoenen, mutsen en goede werkschoenen aan te schaffen. Iemand kan vaak zijn of haar werk niet goed doen als hij of zij last heeft van koude voeten of handen. Om de prestaties zo hoog mogelijk te houden is het dus belangrijk om deze ledematen te beschermen. Mutsen kunnen daarbij ook makkelijk bedrukt worden met logo, dus kunnen ook nog professioneel zijn.