Xento
Image default
Bedrijven

Vergaderen In de buurt van Breda en Tilburg

Bent u op zoek naar een mooie locatie om te vergaderen in de buurt van Breda en Tilburg? Dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek. Hier kunt u vergaderen in een prachtig pand dat nog stamt uit 1641. Dit landgoed is gelegen in de prachtige natuur, waardoor u geen last zult hebben van de drukte van de stad. De Tiendeshoeve biedt u de mogelijkheid om te vergaderen op een mooie locatie in de rustige natuur.

Combineer uw vergadering met teambuilding

Naast het feit dat u uw vergadering kunt combineren met een heerlijke lunch, kunt u er ook voor kiezen om uw vergadering te combineren met teambuilding. Kies er bijvoorbeeld voor om na de vergadering het landschap te verkennen en een mooie wandeling te maken met uw collega’s. Maar u kunt uiteraard ook de La Trappe fietsroute door het bos van Gorp en Roovert volgen. Deze route brengt u door prachtige natuur en langs verschillende leuke dorpjes. Ook kunt u kiezen voor een buitenactiviteit in samenwerking met de organisatie Rocks ’n Rivers. Er zijn dus genoeg opties en mogelijkheden om een teambuildingsactiviteit te combineren met vergaderen op deze mooie locatie tussen Breda en Tilburg.

Lekkere lunch of een koffietafel op De Tiendeshoeve

Een vergadering die u buiten uw bedrijfspand houdt, is vaak een langere vergadering. Kies ervoor om de vergadering bij De Nieuwe Hoef te houden. Hier kunt u ook genieten van een heerlijke lunch of een koffietafel. Aangezien vergaderen vaak gepaard gaat met vermoeidheid en honger, doet u er goed aan een heerlijke lunch te bestellen en u te laten verrassen. Komt u vroeg in de ochtend of laat in de middag? Kies dan voor een heerlijke koffietafel met eventueel een stuk gebak. Er zijn volop mogelijkheden als u gaat vergaderen op deze prachtige locatie tussen Breda en Tilburg.