Xento
Image default
Bedrijven

RGB+W LED strips

Waarom kiezen voor RGB+W LED strips?

Er zijn een heleboel opties voor LED-strips, maar geen van hen heeft alle functies die wij hebben! We hebben onze Losse RGB+W LED Strips zo ontworpen dat ze flexibel zijn, zodat ze perfect passen in elke ruimte. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een onhandige bocht of knik die uw ontwerp verpest! Onze RGB+W LED strips kunnen in elke lengte en vorm rond bochten en hoeken worden geknipt. Ze zijn perfect voor het creëren van sfeerverlichting of het accentueren van kunstwerken aan de muur. Met onze dunne profieldraden hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over lelijke draden die door de muur (of het plafond) heen komen – u trekt gewoon het steunpapier eraf en plakt het rechtstreeks op de muur (of het plafond)! Elke strip wordt geleverd met reeds bevestigde kleefband. En als je niet tevreden bent met iets anders dat we aanbieden, stuur ons dan een e-mail binnen 30 dagen na aankoop en we geven je 100% gegarandeerd je geld terug!

RGB+W Pro LED strips

We willen allemaal de sfeer in ons huis verbeteren, maar we willen niet veel geld uitgeven. Slimme verlichting kan duur zijn, en het is moeilijk om betaalbare slimme verlichting te vinden die geen professionele installatie vereist. Deze LED-strips zijn een gemakkelijke manier voor iedereen met basis DIY-vaardigheden om aan de slag te gaan met smart home-technologie! RGB+W Pro LED Strips zijn een geweldige manier voor iedereen, van beginners die gewoon wat sfeerverlichting rond hun TV of gaming setup willen, tot aan professionals die betrouwbare controle over grote buitenruimtes nodig hebben. Met deze strips kunt u gemakkelijk veranderen kleuren en helderheid niveaus op uw smartphone of computer zonder dat er een speciale bedrading geïnstalleerd. De LED strips worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een snelle en probleemloze installatie, inclusief plakband, montagebeugels, adapterkabel voor de voeding (met ingebouwde AC/DC-omzetter), afstandsbediening en netsnoer. U krijgt ook gratis levenslange technische ondersteuning bij aankoop van dit product!

RGB+W LED strips

U wilt dat uw huis er fantastisch uitziet, maar u hebt niet veel geld om aan mooie verlichting uit te geven. RGB+W LED-strips zijn een goedkoop alternatief dat elk huis er geweldig uit zal laten zien. Ze zijn gemakkelijk te installeren en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren met verschillende helderheidsniveaus. Het beste deel is dat ze zeer weinig elektriciteit verbruiken in vergelijking met gewone verlichting, dus u kunt wat geld besparen op uw elektriciteitsrekening op hetzelfde moment! Op die manier krijgt u meer waar voor uw geld!

Onze speciale RGB+W LED Strip complete sets zijn super eenvoudig en betaalbaar – sluit het gewoon aan op een stroombron en verbind het met onze controller via een USB-kabel of draadloos via Bluetooth 4.1 LE (Low Energy). Het is aan u hoeveel licht u wilt – met dimbare bediening kunt u de helderheid instellen van 0% tot 100%. Indien nodig bieden we ook IR-afstandsbediening die kan worden aangesloten via 3-pins connector in plaats van het gebruik van draadloze verbinding die door Bluetooth-module inbegrepen in elke kit.

Bezoek de website voor meer info : https://123ledstrips.nl/