Xento
Image default
Bedrijven

Onzichtbare defecten in je huis

Iedereen wil in een zalig en perfect huis wonen, dat is logisch. Soms gaan dingen echter stuk zonder dat we het weten, dus het is belangrijk om regelmatig een ronde te doen van je huis en de nodige zaken te laten repareren, voordat ze grote problemen veroorzaken. We sommen hier een aantal dingen op die je soms over het hoofd ziet!

De anti-slipmat onder je vloerkleed

Een verantwoordelijk persoon heeft een anti-slipmat onder zijn vloerkleed, om accidenten te voorkomen. Soms is het echter zo dat deze mat, vooral met kinderen, kapot kan gaan, zonder dat je het weet. Het is voor jouw veiligheid en die van je familie dus belangrijk dat je dit af en toe nakijkt! Wanneer de mat effectief kapot is, is hij gelukkig gemakkelijk te vervangen, aangezien je dit gewoon in de winkel kan kopen!

Rolluiken reparatie

Een rolluik is vaak een investering in je huis en je leven. Het isoleert en resulteert in een betere nachtrust, maar wanneer een rolluik kapot gaat, kan dit soms erg zware gevolgen hebben voor je portemonnee op lange termijn. Er kan namelijk iets in het mechanisme beschadigd raken of er komt een barst in het materiaal dat roest of vuiligheid kan veroorzaken. Daarom moet je dus kijken voor een rolluiken reparatie. Hierbij gaan professionals je rolluiken inspecteren en vervangen ze de nodige onderdelen, zoals de linten of motoren. Een rolluiken reparatie zorgt ervoor dat je rolluiken langer mee gaan.

Barsten in muren of de oprijlaan

Barsten in muren of in de oprijlaan komen vrij regelmatig voor, maar ze moeten wel effectief worden aangepakt voor ze erger worden. Deze barsten in je muren kunnen namelijk vocht vervoeren van buiten naar binnen en zo lek veroorzaken. Dit kan heel grote gevolgen hebben voor je gezondheid en je portemonnee. Een barst in de oprijlaan is minder erg, maar kan door vrieskou wel serieus verergeren, tot het punt dat er iets verkeerd kan gaan!

https://lavarecleaningservice.nl/rolluik-reparatie/

Gerelateerde artikelen

Pimp je pallet: van verf tot pallet kussen

Maak je nieuwjaar resoluties waar!

5 voordelen van kunststof spuitgieten