Xento
Image default
Bedrijven

Met veel plezier naar Road2School kinderdagverblijf Den Haag

Heeft u een baby, dreumes, peuter of schoolgaand kind? Bij Road2School, een kinderdagverblijf in Den Haag met bso, kan uw kind rekenen op een goede begeleiding in kleine groepen. Via methodes als ‘Speelplezier’ is er veel aandacht voor taalontwikkeling, cognitie en spel. Daarnaast wordt er veel voorgelezen, zingen de kinderen regelmatig en oefenen ze met werkjes. De bso biedt niet alleen leuke activiteiten aan, maar geeft ook huiswerkbegeleiding.

Gezellige kinderopvang voor baby’s en peuters in Den Haag

Terwijl kinderen spelen, ontwikkelen ze zich op diverse gebieden, zoals omgang met leeftijdgenoten, motoriek, schoolse vaardigheden en zelfredzaamheid. De pedagogisch medewerkers van Road2School stemmen de activiteiten en ondersteuning af op het ontwikkelingsniveau van uw zoon of dochter. Bij dit kinderdagverblijf Den Haag met een huiselijke sfeer gaan de jongste kindjes naar KDV-groep De Rups en kindjes van twee tot vijf jaar naar peutergroep De Vlinder. Plezier maken staat centraal en doordat de medewerkers veel uitdaging en veiligheid bieden, ontwikkelen de kinderen zich vanzelf.

Bso Den Haag met sport- en bewegingsactiviteiten

Op de crèche van Road2School werken alleen goed opgeleide medewerkers. Dat geldt ook voor de buitenschoolse opvang, waar uw kind na school langdurig terecht kan. Ook na school ontwikkelt uw kind zich, wat op bso-groep De Uil gestimuleerd wordt met onder meer sportieve, muzikale en natuuractiviteiten. Uw kind kan bovendien zijn talenten laten zien met dans en toneel. Deze bso Den Haag heeft een buitenplein en een sportplek in de buurt voor buitensporten.

Road2School is gevestigd op een prettige locatie aan de Van Swindenstraat 10A in Den Haag. Kom vrijblijvend langs voor een rondleiding op dit kinderdagverblijf in Den Haag. Hier kunnen kinderen van nul tot dertien jaar terecht en krijgen ze een stabiele basis om helemaal tot bloei te komen in de samenleving!

Bezoek de website voor meer info : https://www.road2school.nl/