Xento

sep 30 2020

Lage prijzen bij het vertaalbureau in Eindhoven

Het slimme vertaalbureau in Eindhoven heeft veel diverse vertalers in dienst die je kunnen helpen met het vertalen van teksten en documenten in verschillende talen. Het is handig dat de vertalers allemaal uit het land komen waar ze de vertaling van doen, of een opleiding hebben gevolgd dat betrekking heeft tot die taal. Er komt meer bij een vertaling kijken dan alleen maar woord voor woord een tekst vertalen. Het gaat hierbij ook om de formulering van de zinnen. Als de zinnen niet goedlopen en niet doorstromen en doorlopen in de andere zinnen, kan er alsnog geen goede vertaling plaatsvinden. Het ene land hanteert hier weer andere regels voor dan het ander, en daarom is letterlijk vertalen ook zeker niet aan te raden. 

Expertise

Het vertalen van teksten in andere talen door het vertaalbureau in Eindhoven is erg handig. Omdat iedereen een eigen expertise heeft binnen het bedrijf, kan je gewoon aangeven om wat voor soort onderwerp het gaat en in welke taal je dit wilt laten vertalen. Op dat moment word je dan toegewezen aan een vertaler die jou hierbij gaat helpen. Het fijne aan dit vertaalbureau in Eindhoven is dat de prijzen allemaal gelijk zijn, voor iedere taal. Sommige vertaalbureaus hanteren bijvoorbeeld voor de Russische taal een hoger tarief als dat van een Engelse taal. 

Prijzen

Bij het vertaalbureau in Eindhoven zijn alle prijzen dus gelijk en worden deze ook allemaal op de website van tevoren al weergegeven. Zo weet je voorafgaand aan de vertaling al hoeveel geld je ongeveer moet betalen. Je kunt ook gratis een offerte aanvragen. Je stuurt dan je document mee of je geeft aan om hoeveel woorden het gaat. Zo kan er een prijs worden opgesteld waartegen de vertaling door het vertaalbureau in Eindhoven kan gaan plaatsvinden. Neem snel contact op voor meer informatie.

 

Written by