Xento
Image default
Bedrijven

Kies voor een soepele afhandeling aan de grens met Sintrex BV

Sintrex BV is een ervaren expediteur met een fantastische dienstverlening waarbij hoge eisen worden gesteld aan het transport. Ervaren expediteurs zijn 24 uur per dag bereikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij een internationaal transport en alle bijkomende douanezaken. Sintrex BV is een specialist in douane formaliteiten, zo voorkomt u problemen aan de grens. Het is prettig wanneer u bij internationaal transport kunt vertrouwen op een soepele afhandeling aan de grens.

Voorkom zorgen over de douane

De formaliteiten rondom de afgang bij de douane zorgen nog wel eens voor problemen bij internationaal transport. Het is soms niet helemaal duidelijke welke formaliteiten geregeld moeten worden. Voorkom dat uw lading vertraging oploopt of met extra kosten te maken krijgt door het ontbreken van belangrijke documenten. Sintrex BV weet door jarenlange ervaring precies wat er nodig is.

Bederfelijke goederen vervoeren over de grens

Geconditioneerd vervoer is vervoer waarbij de temperatuur van uw lading gewaarborgd is, denk hierbij bijvoorbeeld aan bederfelijke goederen zoals groente en fruit. Geconditioneerd vervoer door Sintrex BV is een goede keuze, alle belangrijke taken worden uit uw handen genomen. Denk hierbij ook aan de afhandeling aan de grens met de douane, zorg voor een vlotte afhandeling zonder onverwachte problemen. Voorkom gedoe aan de grens en laat Sintrex BV uw douane papieren op orde maken. Jarenlange ervaring met geconditioneerd zorgt dat u dit met een goed gevoel kunt uitbesteden.

Informeer naar de mogelijkheden

Gebruik maken van een betrouwbaar transportbedrijf is een goede keuze. Kies voor Sintrex de Poppe BV om zowel te kunnen vertrouwen op de beste service als een aantrekkelijke prijs. Sintrex BV hecht zeer hoge waarde aan de totale klantbeleving, uw mening telt en wordt gewaardeerd. Sintrex BV is u graag van dienst en zorgt dat uw vervoer zorgeloos de grens over gaat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek de website voor meer info : https://www.sintrex.nl/