Xento
Image default
Bedrijven

ICT ergernissen op kantoor

Een uitpuilende inbox, collega’s die te laat komen, collega’s die te hard praten of een ongezellige sfeer. Er zijn veel dingen waar mensen zich aan kunnen ergeren op hun werk. Dat is natuurlijk ook onontkoombaar. Je moet met veel mensen samenwerken en niet iedereen denkt hetzelfde over dingen. Toch blijkt dan mensen zich nog wel het állermeest ergeren aan ICT problemen op hun werk. Daarom hier een kleine opsomming van de grootste ergernissen.

 

Je hebt op je werk vaak te maken met veel apparaten, zoals een telefoon, een laptop of een computer. Het is belangrijk dat deze op een goede plek staan zodat jij een fijne digitale werkplek kunt creëren. Wanneer het beeldscherm te klein is of niet op de goede hoogte staat, kun je allerlei nek- en rugproblemen krijgen.

 

Als je dan eenmaal lekker aan je bureau zit, met een goede houding, begint de eerste ergernis. De computer start heel langzaam op. Al die tijd zit je te wachten en bedenk je je dat je al deze tijd net zo goed nog even lekker in je bed had kunnen liggen. Een trage computer is heel hinderlijk, je wil graag hard doorwerken, maar je wordt steeds belemmerd door de computer die niet meewerkt.

 

Een probleem dat hierop lijkt is traag internet. Iedereen zal er wel eens mee te maken krijgen en het is een grote irritatiefactor. Vaak zit het probleem in het netwerk en kun je er zelf weinig aan veranderen, maar ondertussen heb je er wel veel last van!

 

Dan nog een laatste irritatie, de printer. Het gebeurt zo vaak dat je denkt even iets te printen en dan sta je bij de printer, maar mooi geen printjes voor jou! Waar het aan ligt, niemand weet het, maar er gaat altijd wel iets mis. Of het nu ligt aan het netwerk, het papier of de inkt, het is vermoeiend.

 

Herken je deze problemen binnen jouw organisatie? Dan is het misschien goed om eens ict support in te schakelen. Er zijn veel bedrijven die gemakkelijk veel problemen in het netwerk of de software van de computers kunnen oplossen. Soms is het alleen maar een kwestie van de juiste updates doen en kleine aanpassingen aanbrengen. Hierdoor ontneem je de medewerkers een hoop irritatie en kan iedereen weer prettig zijn of haar werk uitvoeren.

 

Bezoek de website voor meer info : https://www.danteck.nl