Xento
Image default
Bedrijven

Houtkachel Zwolle gezocht? Kom kijken bij Kachels WK

Een warm en gezellig huis met een enorme sfeer. Daar kunt u binnenkort van genieten als u een houtkachel koopt en laat plaatsen door Kachels WK uit Zutphen. Dit bedrijf heeft alle soorten kachels en haarden en u kunt ook kiezen uit afgeprijsde showroommodellen en gebruikte kachels. Zoekt u een houtkachel in Zwolle? Bekijk dan de webshop voor meer inspiratie en kom in de showroom in Zutphen de diverse modellen met eigen ogen bekijken. Zo vindt u moeiteloos de houtkachel van uw dromen.

Correcte plaatsing van houtkachels in Zwolle en omgeving

De ruim opgezette showroom van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit beslaat 1500 m². Hier kunt u een groot aantal inbouwhaarden en vrijstaande haarden en kachels op uw gemak bekijken. Het is verstandig om te bellen als u advies nodig heeft, dan kan een adviseur u persoonlijk te woord staan. Heeft u een houtkachel Zwolle gevonden die aan uw wensen voldoet, dan doet Kachels WK ook de plaatsing. Deze onderneming is een erkend gas- en watertechnisch installateur, zodat u er zeker van bent dat de montage op de juiste wijze plaatsvindt.

Wichink Kruit heeft uw ideale houtkachel Deventer

Kachels WK heeft al 35 jaar ervaring met kachels en rookkanalen. U kunt bij deze specialist bovendien terecht voor maatwerk. Met de hulp van de metaalwerkplaats en de houtwerkplaats kan Wichink Kruit namelijk altijd een passende oplossing leveren en precies maken waar u behoefte aan heeft. Of het nu gaat om de aankoop, plaatsing, reparatie of het onderhoud van een houtkachel Deventer, dit bedrijf beschikt over een grote hoeveelheid kennis en kunde. Kachels WK is u ten slotte ook van dienst als het gaat om betonboren en demontage.

Heeft u interesse in houtkachels van Wichink Kruit? Vraag dan voor de houtkachel die u op het oog heeft vrijblijvend een offerte aan via de website!

Bezoek de website voor meer info : https://www.kachelswk.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat doet een slotenmaker?

Een VCA cursus volgen

Een flexibel verpakkingsbedrijf in de Benelux