Xento
Image default
Bedrijven

HMPA – machine, product en arbeidsveiligheid

Een CE verklaring is een speciale verklaring waarin de fabrikant goedkeuring heeft van de Europese Economische Ruimte (EER). Dit is een verplichting die aan de Europese fabrikant wordt gesteld om een CE markering aan te vragen. Dit dient te worden aangeleverd in combinatie met een Verklaring van Overeenstemming. HMPA is een gespecialiseerd adviesbureau met jarenlange ervaring.

Een goede voorbereiding is het halve werk

HMPA beschikt over de beste experts en weet u direct goed te informeren. HMPA helpt u graag bij het goedkeuren van uw producten op professionele wijze. De begeleiding vanaf het begin tot eind behoort tot de mogelijkheden. Zorg ook dat uw product voldoet aan de strenge richtlijnen. Vooraf goed op de hoogtezijn van de CE certificatie is belangrijk. Overleg de mogelijkheden voor een CE verklaring met HMPA. U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0575-474610 om de mogelijkheden te bespreken.

Speel slim in op de moderne consument

Tegenwoordig doen steeds meer mensen online een aankoop. Zorg dat u ook online voldoet aan de strenge wettelijke eisen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de cookiewet. Een moderne CE verklaring geeft aan dat uw bedrijf de privacy van uw bezoekers hoog in het vaandel stelt. De rechten van bezoekers tot persoonsgegevens wordt hier nauw in besproken. De geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens staat steeds vaker ter discussie. Voorkom dat uw bedrijf onvoldoende is voorbereid op de moderne verwachtingen van uw klanten.

Conform de Europese richtlijnen

De invloed van de Europese Unie is de laatste jaren zeker niet verminderd. Steeds hogere eisen worden er gesteld aan de moderne productie en veiligheid. Een CE certificatie geeft aan dat het product voldoet aan de regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE is afgekort van de Franse woorden Conformité Européenne, ofwel in overeenstemming met de regels van Europa. Kies ook voor een ervaren partner bij het verzorgen van uw CE certificatie.

Bezoek de website voor meer info : https://www.hmpa.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw badkamer laten vervangen doet u bij deze specialist

Moose Färg voor alle klusjes.

Bewegwijzeringsborden waarmee u laat zien wat u bedoelt