Xento
Image default
Bedrijven

Eenvoudig een jaarboek drukken bij Het Uitgeefhuis

Een jaarboek drukken of een almanak drukken is ieder jaar weer een hoop werk. Het liefst doe je dat dan ook bij een drukkerij die precies weet wat er allemaal gebeuren moet. Het Uitgeefhuis in Breda is een van de weinige drukkerijen in Nederland die precies hierin gespecialiseerd zijn. Een jaarboek drukken of almanak drukken wordt een stuk makkelijker als je de hulp van professionals in kunt schakelen. Wil je hier meer over weten? Je leest hier alles wat je moet weten.

Een jaarboek drukken voor iedereen

Of het nu gaat om een studie- of studentenvereniging, een school, een bedrijf of een organisatie: een jaarboek drukken is een van de leukste dingen die je kunt doen om het jaar af te sluiten. Je geeft daarmee alle leden een herinnering die ze kunnen koesteren. De foto’s en de verhalen die je door het jaar heen hebt verzameld, worden nu gebundeld in één boekwerk. Dat blijft een leven lang leuk om doorheen te bladeren. En dat betekent dat een jaarboek drukken wel moet gebeuren met aandacht en precisie. Laat dat maar aan Het Uitgeefhuis over. Hier denkt men graag met je mee, van opmaak en indeling tot en met de uitvoering en de dikte van het papier.

Laat een prachtige en complete almanak drukken

Net als een jaarboek is ook een almanak drukken een belangrijk moment voor alle leden van je vereniging. In de almanak kunnen ze precies zien wat er dit jaar gaat gebeuren, en wanneer. Bovendien is het traditiegetrouw een leuk boekwerk om doorheen te bladeren, met veel ruimte voor grappen en moppen, sterrenbeelden en voorspellingen, enzovoorts. Een almanak drukken kan wel een flink werk zijn, zeker omdat die vaak zo uitgebreid is. Waarom zou je dat niet door een drukkerij laten doen die hierin gespecialiseerd is?