Xento

jul 30 2015

De hoekbank, zowel binnen als buiten

Een hoekbank is ideaal voor binnenshuis. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om je binnen interieur op te vrolijken met verschillende loungesets. Het is allemaal afhankelijk van wat je zelf wilt, maar je kun het natuurlijk ook in verschillende stoffen nemen. Een van de meeste voorkomende stoffen is waarschijnlijk wel leer. Het handige aan leer is dat het makkelijk schoon te krijgen is, als er wat op terecht komt. Dit is ideaal. Het enige nadeel eraan is dat als je katten hebt die er overheen lopen met hun nagels, zit de kans erin dat het de hele boel beschadigt.

Daartegenover heb je ook nog de stoffen bank. Een stoffenbank wordt wel eerder vies op het moment dat er iets overheen komt en dat is dan niet zo heel makkelijk meer eruit te krijgen, zoals dat op een leren bank zou kunnen. Het zit echter wel weer wat zachter en sommige mensen vinden een stoffen bank lekker zitten dan een leren bank. Het is allemaal afhankelijk van de smaak natuurlijk. Daarnaast moet het ook wel een beetje bij je interieur passen.

Dan kun je natuurlijk ook nog voor een mooie tuinset voor buiten kijken. Een hoekbank voor buiten bestaat namelijk ook gewoon. Veel mensen hebben hier geen kennis van, maar ze bestaan wel degelijk. In principe zou je een leren hoekbank ook gewoon buiten kunnen zetten, want leer kan meestal wel tegen een stootje. Vaak zijn de hoekbanken voor buiten bij de hoekbanken outlet niet van leer, maar speciaal hout. In de bank kun je dan vullen met kussens, zodat het wel comfortabel zit. Uiteindelijk moet je helemaal zelf bepalen wat je neer wil zetten, zowel binnen, als buitenshuis. De persoon die de banken verkoopt kan je echter vaak wel wat advies aanbieden en hier kun je best nog wel aardig wat aan hebben om de juiste keuze te maken.

Bezoek de website voor meer info : http://www.latour-lith.nl

Written by