Xento
Image default
Bedrijven

Chainlink kopen een goed idee?

Na het topseizoen voor alle crypto munten in april en mei dit jaar waren voor een paar maanden de cijfers met namen in het rood. Het lijkt er op dat de markt zich langzaam aan het herstellen is en de cijfers komen weer steeds vaker in het groen te staan. De meeste munten zijn nog lang niet op het niveau van wat ze waren in mei, maar de overall lijn is zeker weer stijgende. Nu de vooruitzichten weer enigszins positief zijn is het tijd om de welbekende Chainlink munt nog eens onder de loep te nemen.

Wat doet Chainlink eigenlijk?

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden is Chainlink een tussenschakel die smart contracts verbindt met diverse blockchain platformen. De toegevoegde waarde van Chainlink is dat ze ook data van buiten de smart contracts en blockchain kunnen toevoegen. Chainlink doet dit door middel van zogenaamde ‘Oracles’. Deze Oracles maken het mogelijk om ook externe data te verwerken in een smart contract.

Het goede moment om in te stappen kijkend naar de Chainlink koers?

Het goede moment van instappen voor LINK is moeilijk te bepalen. Het blijft natuurlijk altijd onzeker wat de toekomst gaat brengen. Als we kijken naar Chainlink koers dan ziet deze er op dit moment vrij positief uit. Na een grote piek in april en mei is de koers van deze munt extreem gedaald. In principe is het verstandig om in te stappen op het moment dat de koers laag staat. Toch is het lastig om te voorspellen of op zo’n moment de koers nog verder daalt of juist gaat stijgen. Op dit moment is de munt weer aan het stijgen, dus hoe langer je wacht hoe hoger de prijs wordt voor nu.

https://cryptobenelux.com/chainlink-koers/