Xento
Image default
Bedrijven

Akoestische wanden en plafonds

Akoestisch pleisterwerk verbetert de kwaliteit van het geluid in elke ruimte. Dit exclusieve product is ontwikkeld door AcoustIQ. Het pleisterwerk is volledig naadloos en kan direct op de ondergrond worden aangebracht… Het akoestisch pleisterwerk bestaat uit een materiaal dat naadloos is gecoat met een akoestisch effectieve gipslaag. Dit vermindert de geluidsenergie en zorgt voor een aangenaam akoestisch klimaat. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren naar keuze. Naast ons witte standaardproduct is het ook mogelijk om de pleister in een klant specifieke kleur aan te brengen.

Akoestische oplossingen voor alle soorten gebouwen

De specialisten van het bedrijf installeren het pleisterwerk naadloos op het plafond of de wanden. Het is ook geschikt voor het bekleden van koepels, bogen en dubbelgekromde oppervlakken. Door het materiaal en de vorm van het spuitwerk ontstaat er een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Voordelen van akoestische muurbekleding

Een akoestisch plafond dat is afgewerkt met akoestisch pleisterwerk biedt de volgende voordelen:

  • het verbetert de akoestiek en daarmee de verstaanbaarheid
  • het is geschikt voor verschillende oppervlakken zoals wanden en plafonds
  • het verhoogt de productiviteit en zorgt voor een prettige werk- en leefomgeving
  • het kan snel en eenvoudig worden toegepast
  • het zorgt voor een besparing tot 10% op de energiekosten
  • het is de beste akoestische oplossing voor nieuwbouw, renovatie, bedrijfspanden…

Het bedrijf onderzoekt samen met architecten en bouwheren hoe het geluid zo goed mogelijk kan worden verbeterd. De verbetering van het geluid in openbare gebouwen, kantoorgebouwen en woningen is in alle gevallen maatwerk. Daarom variëren de kosten afhankelijk van de situatie. Ze houden rekening met de grootte van de ruimte, het type plafond, de hoogte van het plafond en persoonlijke wensen.

De akoestische pleisterlaag is eenvoudig te reinigen, bijvoorbeeld met een stofzuiger met een zachte borstel. De zachte borstel zorgt ervoor dat de wanden en plafonds niet worden beschadigd. Het bedrijf zorgt graag voor volledige onderhoudsinstructies bij de plaatsing van het akoestisch spuitwerk.

Bezoek de website voor meer info :