Xento
Image default
Beauty en verzorging

Waarom ik een ooglidcorrectie heb laten doen!

Het is inmiddels een maand geleden sinds ik een ooglidcorrectie heb laten doen. Eerst vond ik dit nogal een grote stap, ik zag het probleem zelf niet heel erg en ik had de indruk dat het niet zomaar een behandeling is. Gelukkig bewijst Ooglift mij het tegendeel, een ooglidcorrectie valt eigenlijk reuze mee een heeft een effect wat de investering zeker waard is. Een goede bekende van mij vertelde mij over Ooglift en hun behandelingen nadat ik hem een compliment gaf over zijn wakkere uitstraling. In zijn reactie vertelde hij mij direct dat hij een ooglidcorrectie had laten doen, hierdoor was ik al snel verkocht, het verschil was aanzienlijk!

In deze blog zal ik jullie uitleggen wat een ooglidcorrectie precies inhoud en jullie zienswijze hierop veranderen.

Wat is een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is een behandeling waarbij de oogleden omhoog ‘gelift’ worden, vandaar ook de naam Ooglift van het bedrijf dat de behandelingen aanbiedt. Mensen kiezen hiervoor als het zicht verminderd wordt doordat de oogleden te ver naar beneden hangen, over de ogen, of als het gezicht minder mooi wordt doordat de huid naar hangt, dit hoeft niet eens over de ogen te gaan. Het gevolg hiervan is vaak dat mensen er een beetje onintelligent uit komen te zien, het lijkt alsof ze een beetje slapen, dit komt vaak over alsof ze ongeïnteresseerd zijn, het is natuurlijk erg vervelend als mensen deze indruk van je hebben terwijl dit helemaal niet het geval is. Een ooglidcorrectie is dus een oplossing voor dit probleem.

Zijn er nog dingen onduidelijk?

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Dit kan ik mij best voorstellen, ik heb bijvoorbeeld nog niets verteld over hoe een ooglidcorrectie nu eigenlijk in zijn werk gaat, ik kan u vertellen dat dit deze behandeling reuze meevalt en dat het weinig tijd kost. Tevens is de wond na afloop gehecht, na een week worden de hechtingen verwijderd en is er weinig van dat behandeling te zien. Dus wil u meer weten over een ooglidcorrectie, bekijk dan de website van Ooglift of stuur uw vragen per mail.

Bezoek de website voor meer info :