Xento
Image default
Beauty en verzorging

Sleek Make Up. Wat is dat nu weer? Hoor ik je denken

Eerlijk is eerlijk, ook ik moest aan mijn dochter (bijna 18 jaar) vragen wat Sleek Make Up precies is.

‘Ma-ham…! Dat is een héél mooi merk en ook nog eens voor een heel aantrekkelijke prijs! Sleek gaat zelfs met de trends mee. Kijk maar eens op de webshop van Beauty88, daar verkopen ze ook Make Up van dit fantastische merk! En die verpakkingen. Zo gaaf. Het is een merk dat niet te duur is. Ze hebben bijvoorbeeld mooie palettes voor op de wangen met een blush, bronzer en highlighter.

En…. ‘

Ze draaft helemaal door. Eén ding is zeker. Mijn aandacht heeft ze door haar enthousiasme voor Sleek Make Up weten te vangen.

Enorme diversiteit Make Up bij Sleek Make Up

Binnen het assortiment van Sleek Make Up heb je de keuze uit een enorme verscheidenheid aan kleuren. Van licht naar donker en alle kleuren daar tussenin. Hierdoor is de make up van Sleek Make Up heel goed te dragen bij elk huidtype. Maar niet alleen de keuze qua kleur is groot. Ook het aantal artikelen is enorm. Bijvoorbeeld om imperfecties weg te werken gebruik je de ‘Hide It Concealer’. Om die perfecte wenkbrauwen te creëren gebruik je natuurlijk de ‘Sleek Brow Kit’. Wil je geweldige contouren? Dan is de ‘Face Contour Kit’ echt ideaal voor jou.

Perfecte Dag- en Avond make up met Sleek Make Up

Je make up overdag is heel anders dan je make up in de avond. Niet elk merk slaagt erin om hier rekening mee te houden. Maar met Sleek Make Up creëer jij de perfecte look. Voor zowel overdag als in de avond.

Bestel je eigen Sleek Make Up online bij Beauty88

Naar welk artikel van Sleek Make Up je interesse ook uit gaat, bij Beauty88 heb je een heel uitgebreide keuze. Plaats je vandaag nog voor 16:30 uur jouw bestelling, dan heb je je Sleek Make Up morgen al in huis! Je kunt je bestelling zelfs gratis aan huis bezorgd krijgen, wanneer je voor een bedrag vanaf 40 euro of meer besteld. Maar let wel even op, deze gratis bezorgservice geldt alleen wanneer je in Nederland woont.

Kijk snel verder in de webshop van Beauty88 en kies je eigen favoriete Sleek Make Up!

Bezoek de website voor meer info :