Xento
Image default
Beauty en verzorging

Een ideaal figuur mét rondingen

Sinds enkele jaren zijn vrouwen weer helemaal weg van rondingen. Een slank figuur met rondingen is het nieuwe schoonheidsideaal. Je ziet trainingsprogramma’s verschijnen in tijdschriften en blogs en celebs showen maar al te graag hun welgevormde billen om instagram en andere social media. Voor dit schoonheidsideaal moet er nog meer gewerkt worden dan voor gewoon slank zijn, die perfecte rondingen komen er immers niet vanzelf, vaak moet er hard voor getraind worden om ze te bereiken. Zo hebben veel vrouwen een fitnessabonnement om voor hun ronde en volle billen te trainen en zijn squats de favoriete oefeningen van deze fitgirls.

Voor vrouwen die geen tijd hebben om uren in de sportschool te staan zweten, of gewoon geen zin natuurlijk, zijn er ook manieren om met welgevormde billen te kunnen pronken. Zo zie je tegenwoordig vaak een butt lifter opduiken. Dit is een naadloos broekje dat je onder je kleding aandoet zonder dat het zichtbaar is dat je het aanhebt. De butt lifter ondersteunt en vormt je billen en laat ze er ronder uitzien. Er zijn ook push up broekjes, die geven hetzelfde liftende effect. Zo kan je dus een beetje vals spelen en ook je welgevormde billen showen. Als je een butt lifter wil kopen, kan je deze makkelijk online vinden in webshops.

Een andere mogelijkheid om de gewilde rondingen te creëren is een waist trainer. Dit is een soort van korset dat je rond je taille draagt. Door het dragen ervan worden de voorste, onderste en schuine buikspieren getraint en dus versterkt. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de lichaamstemperatuur rond de taille wordt verhoogd waardoor je er meer vet verbrand. Zo krijg je een plattere buik en smallere taille, waardoor er een zandlopereffect wordt gecreëerd doordat je heupen en billen breder gaan lijken. Je moet de waist trainer enkele uren per dag dragen en dan belooft hij dit resultaat.

Bezoek de website voor meer info : https://www.latexwaisttrainer.com/nl/