Xento
Image default
Banen en opleidingen

Vacature: Witgoed Reparatie Amsterdam

Solliciteer dan bij witgoed monteur Amsterdam! Bij Wasmachine reparatie Amsterdam zijn we continu opzoek naar witgoed reparateurs en monteurs, je kunt aan de slag als ZZP-er of in vaste loondienst. We zoeken kandidaten die onze klanten goed op weg helpen en alle klanten tevreden verlaten. Voordat je begint aan huisbezoek als witgoed reparteur zul je een interne opleiding volgen. Bij ons op locatie leer je dan ook alle reparatietechnieken voor witgoed. Interesse? Solliciteer via onze website en wie weet kan jij snel bij ons aan de slag!

Hoe ziet je dag eruit als wasmachine reparatie?

Je ontvangt dagelijks telefoongesprekken op je mobiele telefoon, de beller is een persoon uit de omgeving van Amsterdam die problemen ervaart met zijn witgoed apparaat. Je zult de klant uitleggen wat de kosten zijn voor het inschakelen van de reparatie service, en een afspraak maken. De klant is koning bij https://witgoedmonteur-amsterdam.nl. Het is belangrijk dat je daar goed rekening mee houdt.

Onze reparatiedienst is gespecialiseerd in het repareren van wasmachines, vaatwassers, koelkasten en wasdrogers in de regio Amsterdam. Op onze website vindt je hier meer informatie over. We helpen klanten graag en zijn al ruim 8 jaar bekend met het repareren van witgoed. Als je als monteur werkzaam bent bij witgoed reparatie Amsterdam neem je telefoongesprekken profesionneel en klantvriendelijk op. De bedoeling is natuurlijk dat de klant een goede review over ons schrijft op het internet, zodat we nog beter worden gevonden. We zijn opzoek naar een representatieve witgoedmonteur die het visitekaartje van ons bedrijf kan zijn.

  • Wat biedt witgoed reparatie Amsterdam voor mijn diensten als monteur?
  • Een leuke werksfeer
  • Goed marktconform+ salaris (met bonussen)
  • Leuke collega’s waar je samen mee op reparatietour gaat 
  • Vrijheid, je bent meerdere dagen in de week vrij – maar werkt wel fulltime. 

Interesse? Email ons je C.V!
info@witgoedmonteur-amsterdam.nl

Bezoek de website voor meer info :