Xento
Image default
Banen en opleidingen

Professionele begeleiding bij outplacement in Harderwijk

Bent u op zoek naar professionele begeleiding in outplacement in of nabij Harderwijk? Neem dan eens een kijkje op de website van Bureau Streefkerk. Dit bureau, vlak bij Harderwijk, is gespecialiseerd in outplacement en biedt u een uitweg wanneer u dit nodig hebt. Is uw bedrijf aan het fuseren of bent u in conflict met uw eigen organisatie? Dan kan outplacement u zekerheid bieden. Maar ook wanneer u meer uitdaging zoekt of dingen ambieert die bij uw huidige werkgever niet mogelijk zijn, kan outplacement dé oplossing voor u zijn. Via Bureau Streefkerk vindt u geheid een nieuwe baan die goed bij u past.

Een traject op maat

Schakelt u Bureau Streefkerk in voor outplacement in Harderwijk of omgeving? Dan kunt u rekenen op maatwerk. De specialisten van dit bedrijf zetten alles op alles om voor u een passende en resultaatgerichte oplossing te vinden. Hierbij volgt u een traject dat volledig naar uw wensen ingevuld wordt. Het traject bestaat onder andere uit:

  • Een intakegesprek waarbij uw ambities, doelen en wensen uitgebreid worden onderzocht.
  • Professionele ondersteuning bij de verwerking van het verliezen van uw baan, wanneer dit op u van toepassing is.
  • Individuele gesprekken met een professionele loopbaancoach waarbij concrete zoekprofielen worden opgesteld.
  • Intensieve coaching, training én bemiddeling door een mobiliteitsadviseur.

Een succesvolle carrière binnen handbereik

Werkgeluk en een succesvolle carrière betekent voor ieder individu natuurlijk iets anders. Voor de een is het voldoende om lekker aan de slag te kunnen in een gezellig team dicht bij huis, terwijl de ander graag elke dag uitgedaagd wordt en veel verantwoordelijkheid krijgt. Samen met de coaches van Bureau Streefkerk ontdekt u wat werkgeluk nu eigenlijk voor u betekent en vindt u de baan die het beste bij u past. Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan vandaag nog contact op via de website van Bureau Streefkerk en plan een intakegesprek in.

https://bureaustreefkerk.nl/