Xento
Image default
Auto's en Motoren

Wie wij zijn nou eigenlijk?

Bent u opzoek naar een betaalbare garage in Hengelo, dan is garage Hengelo uw specialist.

Of u nu naar een nieuwe of gebruikte auto zoekt, voor beide bent u bij ons op het juiste adres. Ons hoofdmerk is niet het enige merk dat wij verkopen, wij hebben verschillende merken in ons assortiment. Naast de verkoop van auto’s repareren wij deze ook. We hebben een werkplaats met alle benodigdheden om uw auto helemaal in orde te brengen. Ook voor alle kleine onderhoud opdrachten bent u bij ons welkom. Al 39 jaar zijn wij werkzaam in deze branche en positief bekend.

Garage

Wij blijven up tot date van alle nieuwe ontwikkelingen in de autobranche door investeringen in kennis en techniek. Als klantvriendelijke garage is het directe contact met onze klanten belangrijk. Bij ons kunt u gewoon binnenlopen en wanneer u belt wordt u niet tig keer doorverbonden. Wij werken zo dat alles voor de klant zichtbaar is, wilt u meekijken in de werkplaats dan is dit geen probleem. Mochten er onverwachtse kosten bij komen, wordt u voordat wij repareren even gebeld. Zonder uw toestemming zullen wij geen extra kosten maken. De oude onderdelen worden zeker niet zomaar weggegooid, deze kunt na de reparatie op het gemakje bekijken. De factuur is overzichtelijk, u ziet hier precies wat vervangen is en wat de kosten hiervan waren.

Neem contact met ons op.

Op onze website ziet u de verschillende klantbeoordelingen, hier leest u dat wat wij schrijven geen onzin is. Bent u opzoek naar een betrouwbare, eerlijke garage in de buurt van Hengelo? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Of het nu op een reparatie of het zoeken naar een nieuwe of gebruikte auto gaat, wij staan voor u klaar!