Xento
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd haal je je scooter theorie examen met gemak

Wil jij gewoon binnen 2 dagen en in 1 keer je scooter certificaat bij het CBR halen? Dus niet meer wekenlang boven saaie theorieboeken hangen of meerdere keren zakken voor het theorie examen? Dan is onze scooter theoriecursus echt iets voor jou! Door ons haal jij het examen met gemak!

Tijdens onze tweedaagse scootertheorie cursus leer jij alles over de verkeersregels, verkeersborden en wetten. Ook heb je na onze cursus een uitstekend verkeersinzicht. De aanpak die wij hebben tijdens de cursus is geschikt voor iedereen. Dus heb jij ADHD, dyslexie, moeite met leren of ben je niet erg goed in de Nederlandse taal? Dit is voor ons totaal geen probleem! We gaan op een relaxte manier met jou aan de slag, hebben geduld en weten precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen de lesstof goed onthoudt en begrijpt. Dit doen we onder andere door het geven van handige tips, trucjes en ezelsbruggetjes.

De scooter theoriecursus wordt gegeven op zondag en maandag. Zondag is de langste dag, dan krijg je les van 12.00 tot 18.00. Rust zondagavond lekker uit en ga vroeg naar bed, want maandag begint de cursus al om 07.00. Deze ochtend herhalen we de lesstof van zondag, dit doen we 2 uurtjes. De les duurt maandag dus tot 09.00. Daarna gaan we met zijn allen naar het CBR om examen te maken.

Binnen 1 dag je auto certificaat

Ben jij al minimaal 17,5 jaar en wil je je auto theoriecertificaat halen? Dan kan je ook bij Gelijk Geslaagd terecht! Wij geven de cursus auto theorie in 1 dag. Lekker snel dus! Je bent binnen 1 dagje overal vanaf en hebt je theorie certificaat gehaald!

De auto theoriecursus wordt op verschillende dagen gehouden. In bijna alle gevallen begint de cursus om 07.00. In de ochtend blokken we de theorie, in de middag ben je super goed voorbereid en klaar voor het theorie examen van het CBR.

Wil jij ook zo snel mogelijk en zonder al te veel stress je theorie certificaat binnenhalen? Schrijf je dan meteen in voor een van onze theoriecursussen. Data en leslocaties zijn te vinden op onze site.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Gerelateerde artikelen

Oldtimer of youngtimer?

Kom in een mooie auto naar jullie bruiloft

Hoe kunt u uw caravan het best verkopen?