Xento
Image default
Auto's en Motoren

Auto theorieles en CBR examen op 1 dag met 123-Theorie

Bij 123-Theorie kan  je deelnemen aan een theoriecursus die ervoor zorgt dat jij super snel slaagt voor je auto theorie-examen bij het CBR. Het theorie-examen wordt vaak als lastig ervaren, je moet er namelijk best veel voor leren. Voorheen leerde men de auto theorie uit saaie boeken waar geen doorkomen aan was. Door de cursus van 123-Theorie is dit gelukkig verleden tijd. Met deze theoriecursus heb je les in theorie en examen in 1 dag. Je kan dus nu binnen 1 dag je theorie certificaat behalen!

Bij 123-Theorie hebben ze een unieke manier van lesgeven. Er wordt klassikaal lesgegeven door een docent, die vanzelfsprekend goed opgeleid is en zeer veel praktijkervaring heeft. Tijdens de klassikale les wordt alle theorie volgens een relaxte methode uitgelegd. Het beeldmateriaal, zoals afbeeldingen van situaties uit de praktijk, dat getoond wordt tijdens de uitleg maakt de theorieles nog duidelijker. Daarbij leert de docent je niks te weinig maar ook niks teveel. Precies die theorie die jij moet weten om het examen te kunnen halen wordt je aangeleerd. Je krijgt slimme ezelsbruggetjes aangeleerd en ontvangt meerdere tips en trucs, je zal de lesstof hierdoor niet meer vergeten! Oefenen met oefenexamens is een belangrijk onderdeel van de les. Dit is namelijk dé manier om te weten te komen of jij de lesstof goed genoeg kent. En je ontdekt meteen welke vraagstellingen je allemaal kunt verwachten bij het CBR examen, aangezien de oefen examens waar 123-Theorie mee werkt nagenoeg hetzelfde zijn als het echte examen van het CBR.

Tot in de puntjes verzorgde theoriecursus

Je wordt tijdens de theoriecursus goed verzorgd. Tussen het leren door kan je genieten van lekkere drankjes. Wanneer de lunchtijd is aangebroken staat er een heerlijk verzorgde lunch voor je klaar.

Als het tijd is om richting het CBR te vertrekken krijg je van 123-Theorie het reserveringsnummer van jouw examenplek. Je examenplek is namelijk al voor jou geregeld na je inschrijving.

Wist je dat je de theoriecursus van 123-Theorie op vele locaties in Nederland kan volgen? Enkele voorbeelden van locaties zijn de theoriecursus Den Haag, de theoriecursus Maastricht, de theoriecursus Groningen of de theoriecursus Utrecht. 

Ga naar de website van 123-Theorie om alle cursuslocaties te zien en schrijf je meteen in voor een eendaagse cursus bij jou in de buurt!

https://www.123-theorie.nl/