Xento

apr 3 2019

Kopen of leasen van een bestelbus

Een bestelbus voor je werk nodig en twijfel je tussen leasen of kopen? Gelukkig heeft het allebei zo zijn voor- en nadelen. Toch moet je zelf de keuze maken waarvoor je gaat. Zo heb je met het kopen in een keer een smak geld dat je moet neerleggen voor de aanschaf, maar bij leasen is de auto net niet helemaal van jou en betaal je per maand een bepaald bedacht. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Daarnaast moet je je ervan bewust zijn dat allebei de auto’s onderhoud nodig hebben en dat er een verschil zit tussen kopen en leasen wat betreft privégebruik van de auto.

Bijtelling

Ga je leasen? Dan moet je er rekening mee houden dat je maar 500 kilometer aan privekilometers mag rijden. Alles daarboven moet je betalen door middel van bijtelling. Dus gebruik jij de lease auto puur voor zakelijke doeleinden en ga je naar een verjaardag met je privéauto? Dan is er niets aan de hand. Is deze auto de enige auto die jij in je huishouden hebt en ga je er ook mee op vakantie naar Zuid-Frankrijk? Dan moet je de bijtelling betalen en dat in je achterhoofd houden bij de keuze voor kopen of leasen.

volkswagen caddy leasen

Je wilt een bestelbus die praktisch is voor je werk en waar je alle spullen in mee kan nemen. Kies een auto die voldoende ruimte heeft en ook zuinig rijdt. Zeker als je veel kilometers maakt dan is het een slimme keuze om te kijken naar hoeveel benzine of diesel de bestelbus gebruikt. Bij het verdiepen in een bestelbus leasen zijn er dus een hoop aspecten waar je op moet letten en die jou tot de juiste keuze kunnen brengen. Of wordt het toch kopen? Dat kan ook en dan moet je ook in je hoofd houden dat het eventueel een bestelbus is die voor het werk wordt gebruikt maar ook voor privé uitjes.

Bezoek de website voor meer info : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Written by