Xento
Image default
Aanbiedingen

GPS tracking voor optimaal fleet management

Bent u wagenparkbeheerder, of verantwoordelijk voor de bedrijfswagens bij uw bedrijf? Dan weten we wat u doormaakt. Naast het plannen van afspraken bij de garage, vragen van bestuurders over bijtelling en belastingen en alles dat maar enigszins met auto’s te maken heeft, wordt er ook naar u gekeken om altijd te weten waar iedereen is, is geweest en wat ze hebben gedaan. Met GPS tracking wordt een groot deel van uw werk ineens een heel stuk makkelijker.

GPS tracker auto

Op het moment dat uw bedrijfsauto wordt voorzien van een GPS tracker, weet u altijd precies waar de auto en de bestuurder zich bevindt. Doordat het GPS systeem netjes wordt ingebouwd en aan de hand van dataverkeer alle gegevens direct doorstuurt, heeft u online altijd en overal inzicht. En of het nu een auto, bestelbus of vrachtwagen is, maakt niet uit.

 

Fleet management

Nu de gegevens beschikbaar zijn, kunt u altijd en overal precies zien wat de status is van uw vloot. Staan ze stil bij een klus? Rijden ze net de snelweg op om naar kantoor terug te keren? En wie is er het meeste in de buurt om dat noodgeval nog even te bezoeken. Het antwoord was nog nooit zo makkelijk. Aan de hand van een online account én smartphone app kunt u van achter uw bureau, lunchtafel of zelfs buiten de deur antwoord geven via het fleet management systeem.

GPS tracking

Het mooie aan GPS tracking is dat de data niet liegt. Een bestuurder kan telefonisch de waarheid nog wel eens verbuigen, maar een GPS tracker in het voertuig werkt daar niet aan mee. Aan de hand van de satellieten die om de aarde draaien, is namelijk exact te bepalen waar het voertuig is. En ook de gegevens die worden doorgestuurd, komen op een beveiligd portaal terecht waar alleen u bij kunt.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/