Xento
Image default
Aanbiedingen

De oplossing tegen seizoensdrukte

Het is weer december, wat betekent dat de feestdagen in volle gang bezig zijn. Dit zul jij als bedrijf misschien enorm merken, want in deze periode van het jaar vindt er vrijwel elk een flinke stijging in het aantal online bestellingen plaats. Extra bestellingen betekent extra opslagruimte, waar jij misschien wel helemaal niet over beschikt. Een systeemvloer is hier de perfecte oplossing voor. In deze blog lees je waarom! 

Wat is een systeemvloer?

Een systeemvloer is een vloer die jij kan installeren tussen twee bestaande etages. Deze vloeren worden geleverd als bouwpakket en worden op maat gemaakt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of een systeemvloer wel in jouw bedrijf past. Systeemvloeren zijn sterke vloeren, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Eén daarvan is opslag. Installeer een systeemvloer in jouw bedrijfspand, en je creëert op een vrij goedkope wijze een extra opslagruimte in jouw pand. 

Waarom goed tegen seizoensdrukte?

Systeemvloeren zijn een perfecte oplossing voor seizoensdrukte. Dit komt doordat ze als bouwpakket geleverd worden: dit geeft jou de mogelijkheid om deze op te bouwen en af te bouwen wanneer jij dit maar wilt. De vloer hoeft dus niet het hele jaar in de weg te staan, maar kan puur als extra opslagruimte fungeren wanneer jij deze nodig hebt. Blijkt je drukte toch geen seizoensdrukte te zijn, maar gewone drukte? Je systeemvloer is makkelijk uit te breiden! Hierdoor voorkom jij ruimtetekort te allen tijde.

Zelf installeren of laten installeren?

De systeemvloer wordt als bouwpakket geleverd en moet dus nog opgebouwd worden. Dit kun je zelf doen. Als je je systeemvloer bestelt bij Nolte Mezzanine, komt je systeemvloer met een duidelijke instructie, zodat jij de installatie gemakkelijk zelf kan uitvoeren. Ben je toch bang dat dit niet helemaal goed gaat? Je kunt er ook voor kiezen om een monteur aan je bestelling toe te voegen. Deze installeert de vloer voor jou. Hierdoor weet jij zeker dat deze installatie succesvol plaatsvindt.

Nolte Mezzanine

Ben jij geïnteresseerd in een systeemvloer? Neem snel een kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Deze staat vol met verschillende magazijnsoplossingen, waaronder de systeemvloer. Heb jij hier nog vragen over? Eén van de specialisten van Nolte Mezzanine zal je graag te woord staan. 

 

https://www.noltemezzanine.nl/

Gerelateerde artikelen

Sectionalegaragepoorten.net, maatwerk in sectionale garagepoorten.

3 idee├źn voor een stoer kinderfeestje

Het vinden van de ideale soundbar!