Xento
Image default
Zorg

Goede zorgverzekering kiezen voor 2021

Heeft u het afgelopen jaar de juiste zorgverzekering gehad, of had u andere zorg nodig dan u had verwacht? Meestal kunt u wel inschatten van welke zorg u waarschijnlijk gebruik maakt het komende jaar. Aan de hand daarvan sluit u een zorgverzekering af die zo goed mogelijk aansluit. Een zorgverzekering kiezen doet u waarschijnlijk ook aan de hand van een aantal andere factoren. U houdt bijvoorbeeld rekening met de hoogte van de premie, de aanvullende verzekeringen waaruit u kunt kiezen of de tandartsverzekeringen die beschikbaar zijn. Daarnaast heeft u misschien voorkeur voor een naturapolis of juist een restitutiepolis.

Zorg in regio Salland

Voor de provincies Gelderland en Overijssel is 150 jaar geleden een regionale zorgverzekering in het leven geroepen. Vandaag de dag staat zorgverzekeraar Salland nog steeds klaar voor iedereen in deze regio. Bij Salland kunt u terecht voor een kwalitatieve zorgverzekering tegen een eerlijke premie. Dit geldt voor iedereen, ook als u in slechte gezondheid verkeert. U heeft recht op de beste zorg en we doen er alles aan om dit te realiseren. Om deze reden gaan we persoonlijk in gesprek met zorgaanbieders in de omgeving en investeren we in diverse initiatieven voor het verbeteren van de zorg.

Collectieve zorgverzekering via werkgever of sportvereniging

Veel zorgverzekeraars bieden de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Hiervoor maakt de zorgverzekeraar afspraken met verschillende bedrijven en verenigingen. Ook Salland heeft een contract met diverse werkgevers in de regio. Zit uw werkgever hierbij, dan kunt u kiezen voor een collectieve zorgverzekering, zodat u onder andere een lagere premie betaalt. Dit geldt ook als u lid bent van een sportvereniging in de regio waarmee wij een contract hebben. Niet alleen uzelf, maar ook eventuele meeverzekerde gezinsleden maken gebruik van de voordelen die u heeft met een collectieve verzekering.

https://www.salland.nl