Xento

aug 5 2019

Valk hotel Zuidas

De Zuidas is het zakelijke hart van Amsterdam, waar bedrijven zoals Accenture, Roland Berger, BCG, Deloitte en Google gevestigd zijn. Afgezien van grote bedrijven, bevindt ook RAI Amsterdam zich in Amsterdam-Zuid, hét evenementen-, congres- en beurscomplex op de Zuidas. Er vinden elk jaar ruim 70 beurzen en 50 internationale congressen plaats, wat zorgt voor een bezoekersaantal van rond de anderhalf miljoen personen.

Wanneer u op zoek bent naar een hotel op de Zuidas, wilt u een hotel dat gunstig gelegen is. Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel kent een strategische ligging, zowel dichtbij de binnenstad van Amsterdam, als op korte afstand van Schiphol. Daarnaast is het hotel goed te bereiken via het treinstation Amsterdam Zuid en de Ringweg-Zuid (A10). Ook wanneer u op zoek ben naar een hotel bij de RAI, is Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel een goede keus. Met de auto kunt u de Zuidas en RAI Amsterdam binnen 10 minuten bereiken.

Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel is voorzien van alle faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit zorgt ervoor dat zowel de zakelijke als leisure gasten hier goed op hun plek zijn. Maak gebruik van de wellness ruimte, waar u kunt genieten van een Finse sauna en Rasul bad of raak de drukte van de dag kwijt in de sportschool. Mocht u de tijd hebben om Amsterdam te ontdekken, dan bent u in 15 minuten in het centrum. Als perfecte uitvalhoek voor RAI Amsterdam, kunt u vanuit het hotel zo de verschillende evenementen, beurzen en congressen bezoeken die worden aangeboden.

Ben u geïnteresseerd in een verblijf bij een hotel op de Zuidas of hotel bij de RAI? Bekijk dan de mogelijkheden om bij Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel te overnachten. Geniet tijdens uw verblijf in één van de comfortabele kamers, met de perfecte atmosfeer om in te ontspannen en te werken. Bekijk het kameraanbod en reserveer een kamer. Van der Valk Hotel Amsterdam – Amstel verwelkomt u graag!

Bezoek de website voor meer info : https://www.vandervalkamsterdam.com/

Written by