Xento

mei 22 2019

Snelle, betrouwbare en veilige transportbegeleiding door heel Europa

Wanneer u transportbegeleiding nodig heeft, dan moet dit eenvoudig, snel en betrouwbaar worden geregeld. U wilt natuurlijk niet tegen onverwachte zaken aan lopen, zoals vertraging of verrassend hoge kosten. Bij Exceptioneel Transport Europa kunt u rekenen op een goed geregelde transportbegeleiding van begin tot eind. De specialisten van dit bedrijf hebben alle kennis over binnen- en buitenlandse transportwetgeving, ook op het gebied van uitzonderlijk vervoer. Of u goederen nu wel of niet door een EU-land moet vervoeren, Exceptioneel Transport Europa is op de hoogte van alle Europese en nationale wetten omtrent transport en logistiek. Denk aan regels over afmetingen, gewicht en uiteraard de lading die je vervoert. Samen met u zoeken zij nauwkeurig uit wat de beste manier is om transportbegeleiding uit te voeren, afgestemd op uw specifieke situatie.

Transportbegeleiding vergt een strakke planning

Ook al heeft de EU Europese regels opgesteld, toch gelden er landelijke regels voor verschillende typen transport. Exceptioneel Transport Europa regelt de gehele transportbegeleiding, van voorbereiding tot aankomst op uw bestemming. Hierbij ontzorgen zij ook de administratie, zoals ontheffingen en voertuigdocumenten. Alles wordt op maat voor u aangevraagd. Door middel van een nauwe samenwerking binnen een groter netwerk van Europese transportbegeleiders, kunnen voorbereidingen efficiënt en snel worden getroffen. De kennis over internationaal transport blijft namelijk altijd up-to-date en buitenlandse documenten kunnen snel worden verkregen. Bij de voorbereidingen hoort bovendien route-onderzoek, want u wilt uiteraard zo min mogelijk vertraging. Exceptioneel Transport Europa zorgt ervoor dat vóór, tijdens en na het transport zich geen onverwachte zaken voordoen.

U kunt rekenen op een zorgeloze gang van zaken

Er komt veel meer kijken bij transportbegeleiding dan enkel de begeleiding zelf, dat weet u inmiddels waarschijnlijk ook. De administratie uitbesteden is dé oplossing om tijd te besparen. Met een grondig route-onderzoek weet u ook zeker dat wegwerkzaamheden worden vermeden, dat de lading veilig over de weg kan en dat grenzen zonder problemen kunnen worden gepasseerd. Als sinds 1993 begeleiden zij het transport van hun klanten zorgeloos van A naar B. Bespreek de mogelijkheden met Exceptioneel Transport Europa en profiteer van de vele voordelen.

https://www.ete.nl/

Written by