Xento

jun 25 2019

Een specialist in het verwijderen van asbest golfplaten

Vertoont uw dak slijtage of scheurtjes? Heeft u stormschade opgelopen of bevat uw dak nog steeds asbest golfplaten? Dan is het goed om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen om de asbest op te ruimen. De kleine asbestdeeltjes brengen namelijk gezondheidsrisico’s voor u, uw personeel en uw klanten mee. Het verwijderen van asbest golfplaten is gebonden aan strikte, wettelijke regels. De specialisten van Elegast Dak en Gevel weten hier alles van en kunnen u helpen bij uw project. Denkt u er ook over om uw bedrijfspand te renoveren? Dat is een goed idee! Uw pand is namelijk het visitekaartje richting uw klanten, die zich prettig ontvangen zullen voelen in een goede inrichting en schone omgeving. Daarnaast stijgt de waarde van uw bedrijfspand ook door het te laten renoveren. Zo biedt dakrenovatie en -onderhoud veel voordelen.

Opbouwen tijdens het slopen

Het grote voordeel van Elegast is dat de experts van dit bedrijf kunnen opbouwen tijdens het sloopproces. Wanneer 500 m2 dak wordt verwijderd, plaatsen zij dagelijks ook 500 m2 dak terug. Daarnaast zorgen zij voor een waterdicht project, waardoor ontruiming van uw hal of loods zelden nodig is. Uw productie of werkzaamheden vinden dus doorgang wat leidt tot minimaal of geen omzetderving. Het gespecialiseerde team van Elegast heeft al talloze renovatieprojecten uitgevoerd en ontelbaar veel asbest golfplaten verwijderd. De teamleden zijn volledig op elkaar ingespeeld en houden zich bij hun expertise. Voor ieder dak en doel vinden deze experts een passende oplossing die bij u past.

Doe een beroep op specialisten

Een goede relatie en een goede reputatie zijn erg belangrijk. Daarom voeren de dakwerkers van Elegast graag vrijblijvend en kosteloos een dakinspectie voor u uit, zelfs wanneer dit niet tot een order zal leiden. Aan de hand van deze inspectie krijgt u reëel en professioneel advies over de staat van uw dak. Twijfelt u over de onderhoudsstaat van uw dak? Of heeft u ideeën om uw volledige bedrijfspand te renoveren? Doe dan een beroep op de experts van Elegast en krijg alles volledig naar wens opgeleverd.

Written by