Xento

feb 7 2018

Draadloos presenteren van informatie via narrowcasting

Met een informatiescherm bij uw receptie van uw bedrijf, kunt u makkelijk draadloos de informatie presenteren die u aan uw bezoekers wilt laten zien. Het maakt niet uit wat voor content u toont op het beeldscherm. Of dit nu het nieuws, het weer of bedrijfsinformatie is. Op die manier informeert en entertaint een bedrijf de gasten die aan het wachten zijn op bijvoorbeeld hun afspraak. Een specialist zoals InAVate kan u helpen met het draadloos presenteren van informatie via narrowcasting. Zo past u snel en eenvoudig uw content aan, zodat het aansluit bij de doelgroep, tijdstip en plaats.

Specialisten helpen u snel af van een storing aan het deelsysteem Barco ClickShare

Uw Barco ClickShare deelsysteem heeft een storing. Maar hoe lost u dit probleem zo snel mogelijk op? Een specialist zoals InAVate helpt u snel en eenvoudig van alle problemen af. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

Eenvoudig online vergaderen op afstand met Barco ClickShare

Het deelsysteem van Barco ClickShare is een ideale optie wanneer u met collega’s op afstand wilt vergaderen. Door videocommunicatie zijn anderen altijd binnen handbereik, ook al zijn zij aan de andere kant van de wereld. Wanneer u een specialist zoekt voor de beste kwaliteit van videoconferencing, gaat u het best naar InAVate toe. Met de Barco ClickShare stopt u een klein apparaatje in uw computer, waardoor u eenvoudig uw beeldschermen en informatie deelt met andere mensen. U kiest zelf of u de informatie op uw beeldscherm binnen uw bedrijf of op afstand deelt. Doordat u eenvoudig draadloos kan presenteren met de apparatuur van InAVate Audio & Video Solutions, is de Barco ClickShare in iedere ruimte toepasbaar.

Bezoek de website voor meer info :

Written by