Xento

dec 6 2016

Afstemming met uw vakgebied met VvE beheer software

Als VvE beheerder bent u vaak bezig in diverse programma’s. Maar u kunt veel gemakkelijker uw administratie op orde houden. Houdt u de administraties van een groot aantal verenigingen bij, dan is het wel zo prettig als u dit kunt beheren vanuit één VvE beheer programma dat volledig is afgestemd op uw vakgebied. Met de juiste VvE beheer software kunt u namelijk veel tijd besparen en heeft u geen last meer van gekunstelde oplossingen. Met het juiste onroerend goed beheer programma kunt u namelijk met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit programma volledig te laten aansluiten op uw vakgebied. Zo heeft u uw VvE administratie altijd op orde.

 

VvE administratie: onder andere urenadministratie en projectadministratie

Het werken met VvE beheer software heeft diverse grote voordelen. Het grootste voordeel is wel dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot uw administratieve VvE op orde houden. Maar het biedt meer voordelen. Het VvE beheer programma van Informant bevat verschillende modules. Met deze VvE beheer software kun bijvoorbeeld eenvoudig in de cloud gewerkt worden. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

 

Meerdere VvE beheer werkzaamheden in één programma

Met VvE beheer software kunt u een hele hoop tijd besparen op de werkzaamheden die u moet uitvoeren. Als VvE beheerder heeft u veel verschillende werkzaamheden te doen. VvE administratie, onroerend goed beheer… Vaak gebruiken VvE beheerders hier verschillende programma’s voor. Maar hoe prettig zou het zijn als u alle werkzaamheden in één VvE beheer programma zou kunnen regelen? Dat kan nu, met speciaal VvE beheer software. Uitnodigingen voor een vergadering verzenden? Of begrotingen en boekingen verwerken? Het kan allemaal in één programma! Ook hoeft u bijvoorbeeld maar één handeling uit te voeren voor incasso van al uw verenigingen. Kortom, het bespaart tijd. Tijd die u vervolgens weer in andere dingen kunt steken om uw bedrijf nog beter te maken.

Bezoek de website voor meer info : http://www.informant.nl/

Written by