Xento
Image default
Zakelijk

Goedkope Heineken en amstel fusten

Heineken fusten en Amstel fusten het goedkoopst bij www.thuisstore.com

Mega online winkel Thuisstore.com is het goedkoopst als het gaat om Bier fusten van de merken Heineken en Amstel. Per jaar scheelt het de horeca duizenden euro’s als ze bij de prijsvechter kopen in plaats van bij de brouwerij groothandel van Heineken.

De internet gigant levert Heineken fusten van 50 liter al voor 113.95 en Amstel bier fust 50 liter al voor 110,85 exclusief btw. Dat maakt Thuisstore vele malen voordeliger dan de Heineken brouwerij zelf.

Het bedrijf levert daarbij ook 6 dagen per week via gratis bezorging met eigen wagen park goedkope Heineken en Amstel vaten aan huis of bedrijven in heel west Nederland.  De online supermarkt levert al meer dan twaalf jaar aan meer dan 1000 Hotels, restaurants en café’s het complete dranken assortiment. De Horeca die hier online besteld, bespaart hierdoor duizenden euro’s per jaar.

Als je bijvoorbeeld Heineken bij Heineken koop dan betaal je 127 euro exclusief btw en bij Thuisstore 113.95, dat scheelt 13.05 per fust en in de btw van 21% scheelt het voor de particulier 15.79 euro! Als een Horeca bedrijf bv 3 fusten per week doet dan scheelt dat per jaar al gauw 2463 euro per jaar!

In vergelijking met andere drankenhandels is Thuisstore het goedkoopste met alle merken bier vaten, frisdranken en sterke dranken. Goedkoop Heineken vaten, kopen dus steeds meer bedrijven en particulieren bij thuisstore.com ze shoppen gewoon online en de bezorgers brengen tot in de keuken de dranken. Lege fusten worden gratis weer retour genomen. In de eerste helft van 2014 heeft Thuisstore al ruim 15.000 vaten goedkope Heineken en Amstel over de digitale toonbank zien gaan. De winst zit hem dan ook in het volume en het totaalpakket dan de online mega supermarkt verkoopt. Want bij ons vindt men alles wat men nodig heeft voor bedrijven maar ook gewoon voor thuis en/of feestjes.

Voordelig shoppen bij is echt eenvoudig. Gewoon even registreren en wachten op leeftijdsgoedkeuring, daarna kan met gelijk de goedkoopste Heineken fust bier en Amstel fust bier bestellen en of kopen en morgen al geleverd krijgen in bijna heel Nederlkand.. Ook eten en overige dranken staan op de website en ook daarvan zijn de meeste producten het voordeligst ten opzichte van andere webwinkels en de buurt winkels en supermarkten als Albert Hein. En bij Thuisstore.com hoeft u de fusten Heineken en Amstel niet eens meer zelf te slepen. Dat scheelt ook nog een uw rug.

Bezoek de website voor meer info : http://www.thuisstore.com