Xento
Image default
Woningen

Vind uw droomhuis bij IQ makelaars in Apeldoorn

IQ makelaar Apeldoorn staat klaar voor al uw wensen. Een aankoop of verkoop van een woning is iets waar veel bij komt kijken. IQ makelaar zorgt voor vertrouwde en ondersteunende hulp. IQ makelaar Apeldoorn is uniek omdat de wijze “No cure no pay” wordt gehanteerd. De courtage wordt pas betaald zodra uw woning is verkocht en niet vooraf. Zo heeft u zekerheid en staan we op een lijn. IQ makelaar Apeldoorn fungeert zowel als verkoop- als aankoopmakelaar. We hebben kennis van het aanbod in de regio en kunnen u vrijblijvend adviseren zodat de verkoop of aankoop van een woning zo vlot mogelijk verloopt.

Makelaar Apeldoorn aankoop en verkoopmakelaar

Uw woning verkopen hoeft u niet alleen te doen. IQ makelaar Apeldoorn denkt mee. Je woning wordt op nette wijze gepresenteerd op Funda, in Brochures met doorschakeling naar andere woning websites. Daarnaast worden verkoopteksten ook in het Engels geschreven waarbij anderstaligen ook kunnen reageren. Wij denken mee over een reële verkoopprijs en zorgen dat de woning binnen drie maanden is verkocht. Mocht dat niet het geval zijn dan zijn wij uniek als makelaar met No Cure No Pay service als de woning onverhoopt toch niet wordt verkocht. Pas als de woning wordt verkocht betaal je daadwerkelijk de makelaarskosten bij IQ makelaar Apeldoorn.

U krijgt van ons een passend verkoopadvies waarbij we bij u langskomen. U kunt kiezen om een open huis te organiseren met een nog grotere kans dat de woning sneller wordt verkocht. Bezichtigingen van uw woning kunnen op elk moment plaatsvinden. Ons uitgangspunt is moderne marketing helemaal van deze tijd. Bij ons kunt u via het contactformulier op onze website een gratis waardebepaling aanvragen. Hierna ontvangt u een vrijblijvende waarde indicatie van uw woning.

Ook een huis kopen kan via ons. Met onze bemiddeling weet u zeker dat u advies op maat krijgt en helpen we u bij het maken van een geschikte keuze. IQ makelaar Apeldoorn heeft een woning aanbod afgesteld op uw wensen met een realistische prijs. Ook zorgen we dat de woning zonder mankementen aan u wordt opgeleverd. We zijn ook buiten reguliere kantoortijden bereikbaar voor een bezichtiging van een woning. Dus op elk moment kunt u een afspraak met ons in plannen door onze flexibiliteit. Ook helpen wij om alle juridische aspecten van de aankoop van de woning af te handelen. Zo heeft u uw handen niet alleen. IQ makelaar Apeldoorn helpt onder andere met het doornemen van het concept koopcontract en overige juridische zaken.

Bezoek de website voor meer info : https://www.iqmakelaarsapeldoorn.nl/