Xento

mei 21 2019

Waarom je moet kiezen voor LED verlichting in overkapping

Wanneer je licht voor je overkapping aan het kiezen bent dan moet je ook kiezen wat voor soort lampen je wilt. Een optie is LED verlichting in overkapping en ik denk dat je hier het beste voor kunt kiezen. Waarom? Die vragen zullen we beantwoorden

LED verlichting in overkapping is duurzaam en milieuvriendelijk

Een groot voordeel van LED verlichting is dat het erg duurzaam is en dus veel langer mee zal gaan dan bijvoorbeeld een halogeen lamp. Niet alleen is dit handig voor jou, maar de lamp gebruikt ook veel minder energie en is dus beter voor het milieu. Hiermee help jij jezelf en het milieu tegelijkertijd, is dat niet geweldig?

LED verlichting is er in meerdere kleuren

Tegenwoordig heb je nog steeds de optie om te kiezen voor het koude witte licht waar LED verlichting om bekend stond, maar LED verlichting heb je tegenwoordig ook in warme kleuren. Je hoeft je er dus geen zorgen om te maken dat dit licht ongezellig wordt of iets dergelijks. Je kunt de kleur van de LED verlichting in overkapping gewoon zelf kiezen.

Met LED verlichting is het zelfs mogelijk om de kleur van het licht te veranderen. Zo kun je kiezen voor een lamp die warm en kouder licht kan geven wanneer jij het nodig vind. Zo kun je het koelere licht gebruiken als je wilt werken en goed wakker moet blijven maar je kunt het warme licht gebruiken als je bezoek hebt.

LED verlichting is een stuk steviger

LED-lampen kunnen veel beter tegen schokken dan halogeenlampen. Dus stel dat er een keer heel vrachtwagens langs jouw terras komen rijden dan zouden halogeenlampen wel eens kapot kunnen gaan, dit gebeurt niet met LED-verlichting. Ook als je ze een keer laat vallen is de kans een stuk kleiner dat een LED-lamp kapot gaat. En dat is wel zo handig aangezien een ongelukje in een klein hoekje zit.

 

Zoals je wel ziet heeft LED-verlichting in overkapping een hoop voordelen boven reguliere halogeenlampen. Hierom zou ik je dus ook zeker aanraden om voor LED-verlichting te kiezen. Wil je hier nou nog meer informatie over verkrijgen bezoek dan zeker eens Ledlogic. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over verlichting van jouw houten overkapping en kun je meteen naar verlichting kijken.

Bezoek de website voor meer info : https://www.ledlogic.nl/lampen-voor-onder-overkapping/verlichting-houten-overkapping

Written by