Xento

aug 10 2018

Uitgebreide collectie vloeren bij een professionele woonwinkel in Hilversum

Als u een woonwinkel zoekt die verschillende vestigingen heeft, bent u bij Vivante Bekenkamp aan het juiste adres. In zowel Hilversum als Laren en Bussum vindt u een mooie woonwinkel met een uitgebreide collectie vloeren. Houdt u van lamelparket of gaat uw voorkeur uit naar tapijt? U heeft keuze uit verschillende soorten en maten vloeren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame en zachte vinyl vloer. Ook wordt u geadviseerd over plinten die het best passen bij uw vloer. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk het lookbook. Na aankoop is het zeer belangrijk dat uw vloer goed wordt onderhouden. U krijgt advies op maat over het gebruik en de verzorging van uw vloer. Naast vloeren is er ook keuze uit raamdecoratie, gordijnen en shutters in de omgeving van Bussum.

Woonwinkel in Hilversum voor uw vloer, gordijnen, shutters, raambekleding of muurbekleding

U heeft eindelijk de woning van uw dromen gevonden. Dit is dan ook de reden dat u op zoek bent naar spullen voor in huis. De woonwinkel Vivante Bekenkamp in Hilversum heeft verschillende opties om uw huis als thuis te laten voelen. Voor vloeren, gordijnen, shutters, raambekleding en muurbekleding kunt u bij hen terecht. Zij leveren voor uw product een maatwerkoplossing. Ieder huis is anders en u wilt iets dat past bij uw situatie. Hierdoor worden de shutters, gordijnen en raamdecoratie op maat gemaakt. Wilt u toch uw oude gordijnen behouden en uw gordijnen laten reinigen in de omgeving van Bussum? Met de reinigingsdienst is dit mogelijk. U kunt dan eenvoudig een afspraak maken zodat uw gordijnen er weer als nieuw uitzien.

Advies voor uw gordijnen in de regio Bussum

Wilt u uw woning sfeer geven met prachtige gordijnen van de specialist? Dan weet u vast dat u kiest uit een uitgebreid assortiment gordijnen in Bussum bij Vivante Bekenkamp. Welke materialen, kleuren en omhangsystemen wenst u? Deze woonwinkel is gevestigd in Hilversum, Bussum en Laren. Waar komt u binnenkort langs? Zij geven advies over welke materialen en kleuren het best passen bij de inrichting van uw woning. Ook als u niet precies weet welk ophangsysteem het best bij de gekozen stof past, helpen zij u graag verder. Naast gordijnen op maat is Vivante Bekenkamp ook gespecialiseerd in wandbekleding, maatwerk vloeren, shutters en raamdecoratie.

Written by