Xento

okt 25 2016

Stevig en betrouwbaar met een schemerschakelaar

Dit stevige en betrouwbare constructie schemerschakelaar is ontworpen zodat die simpel te installeren is. Zijn robuuste kunststof behuizing vormen een uitstekende schild wegens de zeer nauwkeurige sensoren die de schakeling tot stand brengen.
Daarenboven biedt deze universele schemerschakelaar de mogelijk teneinde de lux-waarde eigenhandig in te stellen en beïnvloeden naar jou behoefte en verwachtingen. Een duidelijke LED-indicatie en een brede temperatuurbestendigheid zorgen daar verder voor dat deze degelijk lichtknop een absolute meerwaarde is voor ieder gezin of bedrijfstak.

Een schemerschakelaar acquireren met de scherpste prijs vermag zeer ongecompliceerd via onze webwinkel. Stel je voor. Eenmaal deze lichtknop aangebracht en ingesteld op de door jou bepaalde lichtsterkte moet je nooit meer je schakelaars manueel gebruiken. Of beter nog, ieder maakt het immers wekelijks ofschoon dan niet geregeld mee. Je arriveren thuis in de schemerige uren en zelfs de weg verlichting is gedoofd. Hopeloos zoek je naar je telefoon om toch maar een beetje licht te hebben op weg naar je woning. Schaf nu deze handige schemerschakelaar aan en laat dit tot de verleden tijd behoren. Het licht gaat netjes op de juiste lichtsterkte branden en je ziet voortaan waar je loopt.

Het enorme pluspunt van deze schemerschakelaar die aan of af schakelt op een door jou ingestelde helderheid of lux-waarde is dat deze volledig autonoom is van de zomertijd of wintertijd. Je hoeft je dus ook geen zorgen te scheppen over tijdsinstellingen om de verlichting te laten branden. De gevoelige sensor van topkwaliteit doet dit automatisch voor jou. Wanneer het duister of louche wordt gaat het licht aan en omgekeerd. Een zeer handig apparaat waar allen gebruik kan van maken.

Wil jij deze schemerschakelaar aankopen dan kan dat zeer eenvoudig en snel via onze webshop. Bovenop een kwaliteitsproduct geniet jij van onze uitmuntende klantenservice en snelle levertermijnen.
Bestel nu directen jou donkere nachten behoren snel tot het verleden!

Bezoek de website voor meer info : https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal/schemerschakelaar

Written by