Xento
Image default
Woning en Tuin

Mobiel blijven in uw woonruimte

Traplift

Mogelijk ziet u de traplift als een akelig voorwerp dat de schoonheid van uw huis aantast? Kijkt u dan eens naar de diverse opties die Triwa Trapliften geeft om het design van een traplift aan te passen aan uw wensen. Wij kunnen een traplift ontwikkelen die in uw woonhuis past en de vormgeving zo weinig als mogelijk verstoort.

Triwa Trapliften is een betrouwbaar bedrijf dat door jarenlange ervaring voor iedere omstandigheid een oplossing weet te realiseren. We zijn in staat de traplift aan te passen aan uw voorkeur en situatie. Laat u door ons overtuigen en leg uw kwesties voor aan onze vakkundige experts! Als u weten wilt hoe een Triwa traplift er uitziet, kijk dan eens op onze website. Wij presenteren er een grote hoeveelheid afbeeldingen van verschillende uitvoeringen. Uiteraard kunt u vele trapliften tevens in onze toonzaal in Heerenveen bekijken. Belt u even voor het maken van afspraak, wij zorgen dan dat wij beschikbaar zijn om toelichting te geven.

U bent steeds minder mobiel, maar u wilt uw vrijheid bewaren? Ga dan naar Triwa Trapliften.

• Ook voor bijzonder smalle trappen leveren wij een oplossing

• Trappen met bochten zijn voor ons geen struikelblok

• We leveren ook tweedehands trapliften

Obesitaspatienten hebben vaak moeite met traplopen. Zij mijden trappen en worden hierdoor beperkt in hun onafhankelijkheid. Is dit op u van toepassing? Dan hebben wij voor u specifieke obesitas-liften in ons assortiment die alle verdiepingen weer binnen uw bereik brengen. Neem met ons contact op opdat wij u vrijblijvend kunnen informeren!

Mobiel blijven in uw woonruimte

Vraag ons vrijblijvend om een offerte voor uw Triwa traplift te maken. Een adviseur zal op locatie de omstandigheden bekijken, raad geven en uw behoeften opnemen. We maken een offerte op maat en vermelden daarin alle materiaal- en montagekosten waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Ouder worden vraagt om een creatieve oplossing voor alledaagse problematiek. Gelukkig zijn er diverse middelen die ervoor zorgen dat u zo lang als mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. De traplift is een van deze middelen en Triwa Trapliften is een deugdelijke partner die u een traplift kan leveren.

U wilt vast het liefste zo lang als mogelijk uw vrijheid waarborgen. Het is prettig dat er ondersteuning gevonden kan worden als dit noodzakelijk is, maar u stelt dit het liefst nog even uit. De Triwa traplift lost een probleem voor u op: hij brengt u snel en gemakkelijk van de ene verdieping naar de andere.

Op de begane grond van uw woonhuis kunt u zich handig bewegen terwijl u zich vasthoudt aan het meubilair. Lukt dat niet meer, dan zijn middelen als de stok en de rollator in te zetten. De trap is de eerste belemmering die echt onneembaar lijkt te zijn. Een traplift van Triwa Trapliften is de uitkomst! Met een traplift van Triwa Trapliften kunt u blijven genieten van uw geliefde woning. U hoeft niet te zoeken naar een bungalow, serviceflat of appartement omdat u uw trap niet langer op kunt. Wij monteren voor u de passende traplift zodat u zich op elk moment en zo dikwijls als u wenst naar een andere woonlaag kunt begeven.

Triwa Trapliften heeft een groot assortiment aan trapliften. Er is altijd wel een traplift die bij uw trap past. Of deze recht is, een bocht heeft of zelfs enkele bochten telt, de correcte traplift is te vinden bij Triwa Trapliften. Neem met ons contact op voor vragen en raadgeving!

Met een traplift is meer mogelijk dan u denkt

Als u zich nog goed door uw huis kunt bewegen maar steeds meer moeite krijgt met de trap, dan is een traplift een geweldige oplossing. Met een Triwa traplift behoudt u uw vrijheid en onafhankelijkheid terwijl u toch in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

In het uitgebreide assortiment van Triwa Trapliften zijn vele uitvoeringen opgenomen, goed toepasbaar voor velerlei situaties en wat betreft uitvoering varierend van standaard tot luxueus. Elke traplift kan daarnaast voorzien worden van extra’s, zoals elektrische besturing en ruimtebesparende opklapmogelijkheden. U vindt op onze site een totaalbeeld van alles wat we u kunnen bieden. Voor gebogen trappen kan Triwa Trapliften diverse uitvoeringen leveren die ook geschikt zijn voor installatie in de binnenbocht van de trap. Zo blijft het brede gedeelte van de trap inzetbaar voor degene die hem op- en afgaat zonder traplift. Vraag een prijsopgave aan en laat een deskundige de omstandigheden bij u in huis beoordelen.

Ouder worden vraagt om een inventieve oplossing voor alledaagse problemen. Gelukkig zijn er diverse middelen die ervoor zorgen dat u zo lang als mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. De traplift is een van deze middelen en Triwa Trapliften is een zeer deskundige partner die u een traplift kan leveren.

Ook voor spoedoplossingen gaat u het beste naar ons. Bel of mail ons nu voor advies over uw traplift.

Bezoek de website voor meer info : http://www.triwatrapliften.nl/