Xento

mrt 27 2020

Luchtzuiverende kamerplanten in echte Boho-stijl

Luchtzuiverende kamerplanten hebben een eigen karakter. Er zijn veel verschillende soorten te vinden en voor ieder interieur is er een perfecte match. Ben jij groot fan van de echte Boho-stijl in je woning en zoek je luchtzuiverende kamerplanten die goed passen binnen jouw interieur? Dan staan er zeker meerdere varianten voor je klaar.

Deze luchtzuiverende kamerplanten passen zeker bij jou

Luchtzuiverende kamerplanten zijn er in veel stijlen en sferen. Ontdek alle mogelijkheden bijvoorbeeld eens in het assortiment van Green Bubble. Hier vind je ook de varianten die perfect passen bij de Boho-stijl. Wij stellen er graag drie aan je voor.

1. Rhapis Excelsa

Zoek jij luchtzuiverende kamerplanten in Boho-stijl die het goed doen in de schaduw? Dan is de Rhapis Excelsa een goede keuze. Deze prachtige plant staat ook wel bekend als de Stokpalm of de Bamboe en heeft een hoogte van ruim een meter. De plant heeft geen moeite met een plek in de schaduw, maar houdt wel van natuurlijk licht. Geef deze luchtzuiverende kamerplant eens per week een beetje lauw water en hij houdt je lang gezelschap.

2. Monstera Deliciosa Struik

Is jouw badkamer ingericht in Boho-stijl en wil je een mooie plant toevoegen aan deze stijl en ruimte? Dan is de Monstera Deliciosa Struik een perfecte keuze. Deze plant behoort tot de luchtzuiverende kamerplanten die houden van vochtige warmte en dat vind je natuurlijk in de badkamer. De plant is niet dol op de zon, maar wel op licht. Het best maak je een combinatie van een beetje zon en een beetje schaduw om echt vrienden te worden met deze plant, die een hoogte van ongeveer 70 centimeter heeft.

3. Polyscias Ming

Gun jij een luchtzuiverende plant een vaste, lichte plek in jouw woning? Denk dan zeker eens aan de Polyscias Ming. Deze plant houdt van een vast stekkie, lekker licht en zonder direct zonlicht. Steeds verhuizen is niet prettig voor deze plant, dus doe dit zo min mogelijk. Met een hoogte van ongeveer een meter is deze plant zeker opvallend. De Polyscias Ming heeft wel veel dorst, dus dit is iets om rekening mee te houden.

https://www.green-bubble.com/nl/

Written by