Xento

jan 22 2014

Heerlijke warmte door kachels

Kachels

Wij hebben kachels welke geschikt zijn voor ieder huis. U kunt kiezen uit een klassieke of een moderne kachel om deze volledig op uw interieur af te stemmen. Alle kachels hebben wij in verschillende modellen. Bij ons haardencentrum bent u aan het juiste adres wanneer het om een nieuwe kachel gaat.

Haardencentrum Hoevelaken heeft een nieuwe eco-line in haar uitgebreide aanbod van gashaarden. 40 % minder gasverbruik. Voor duurzaamheid en groene energie kunt ook bij ons terecht. Surf naar onze site. Wist u dat hout stoken geen CO2 uitstoot geeft? Bekijk onze haarden en kachels in onze showroom en kom tot een weloverwogen aankoop.

Op zoek naar exclusieve kachels? Kom naar ons haardencentrum voor de mooiste hout- en gaskachels. De hoogwaardige collectie in onze showroom varieert van strak vormgegeven design gaskachels tot gezellige authentieke houtkachels. Op onze site vindt u alvast een voorproefje wat u kunt verwachten als u de showroom van ons haardencentrum bezoekt.

Bij uw keuze voor de juiste kachel helpen wij u bij ons haardencentrum graag verder. Op onze site staat uitgebreide informatie over de kachels die wij verkopen, maar een echte indruk krijgt u pas als wij ze voor u demonstreren. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag.

Een kachel geeft uw woonkamer een volledig nieuwe dimensie. Zij stralen gezelligheid en sfeer uit, en geven de ruimte extra warmte. Wie wil dat nou niet? Zeker rond de winterse, koude dagen. Haardencentrum Hoevelaken biedt veel verschillende soorten kachels aan, kom gerust even langs in de winkel of kijk op Haardencentrum-hoevelaken.nl/ kachels.

Is uw droomwens een mooie haard in uw nieuwe woning? Bekijk onze haarden en kachels in onze vestiging in Hoevelaken. Wij zijn op haardgebied van alle markten thuis en hebben de beste adviseurs in dienst. Lees meer over informatie en tarieven op onze site. Bezoek de showroom in ons haardencentrum.

De kachels van ons haardencentrum zijn gemakkelijk te plaatsen zonder ombouw en nemen bijzonder weinig ruimte in. Daarnaast stookt u met de houtkachel milieubewust en heeft u met een gaskachel bijzonder weinig uitstoot en een hoog rendement. In ons uitgebreide aanbod vindt u altijd een kachel die binnen uw interieur past.

Ons haardencentrum heeft een fantastische verzameling haarden en kachels die ingebouwd of met natuursteen ombouwd kunnen worden. Kijk in Hoevelaken in de showroom en praat met onze adviseur over de installatie van kachels en haarden. Zo beoordeelt u het beste welk model voor u interessant is. Surf ook naar onze website.

Heerlijke warmte door kachels

Voor de showroom met de fraaiste kachels, gaat u naar ons haardencentrum. Wij hebben gas- en houtgestookte kachels in alle denkbare uitvoeringen voor een aantrekkelijke prijs. Onze website biedt u alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten. U vindt er ook onze openingstijden en het adres.

Dankzij een kachel van Haardencentrum Hoevelaken kunt u met recht spreken van ‘huis en haard’. Onze kachels geven namelijk dat echte thuisgevoel en zijn bovendien zeer veilig en modern. Wij komen bovendien graag een kachel bij u thuis monteren. Zo heeft u de garantie dat alles goed geinstalleerd is en u nog jaren kunt genieten.

Een knapperend vuurtje in uw woonkamer om uw huis behaaglijk te verwarmen. Met onze kachels zit u er warm bij wanneer het buiten koud is. Wij bieden u een volledig pakket van voorbereiding van uw woning, het plaatsen van de kachel en het onderhoud. Kijk op onze website voor alle informatie.

Op de website van Haardencentrum Hoevelaken staat slechts een deel van ons uitgebreide assortiment kachels afgebeeld. Als u een bezoekje brengt aan onze showroom kunnen wij u alle modellen die wij voor u hebben laten zien en desgewenst demonstreren. Voor foto’s van diverse kachels in ons aanbod, ons adres en de openingstijden kijkt u op onze website.

Kachels en meer vindt u bij Haardencentrum Hoevelaken. Onze schitterende collectie kunt u op onze site bekijken. Wij zorgen ervoor dat de kachel netjes bij u thuis geplaatst wordt, geheel op maat en naar wens. Informeer naar de mogelijkheden en overtuig uzelf van onze voordelige tarieven.

Haardencentrum Hoevelaken helpt u met het ontwerpen van een natuurstenen plateau voor uw haard met ombouw. Wij leveren vele soorten kachels en toebehoren en regelen de installatie en de inbouw. Bekijk onze producten op onze site. Koop uw openhaard of houtkachel bij Haardencentrum Hoevelaken.

Heerlijke warmte door kachels

Wilt u er ook warmpjes bij zitten deze winter, ga dan voor een van de kachels van ons haardencentrum. Op onze site is een foto-impressie te vinden van de diverse kachels uit ons uitgebreide assortiment. Of u nu op zoek bent naar modern of klassiek, bij ons vindt u de kachel die u zoekt.

Kachels te kust en te keur bij Haardencentrum Hoevelaken:

• Bekijk vooral ook onze aanbiedingen

• Economisch verantwoord verwarmen

• Geweldig ruime selectie in kachels

Zit er lekker warm en behaaglijk bij tijdens koude dagen met een van onze kachels. Onze kachels geven veel warmte af en zijn daarnaast ook mooi om te zien. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten kachels van verschillende topmerken. Haardencentrum Hoevelaken biedt u vakkundige plaatsing.

Een sfeervolle kachel bestelt u bij ons haardencentrum. Wij hebben verschillende soorten kachels, geschikt voor ieder interieur. Op onze site kunt u verschillende modellen zien welke wij in het uitgebreide assortiment hebben. Wij leveren kachels van bekende merken zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Niets overtreft de sfeervolle uitstraling van een houtgestookte kachel. Bij ons haardencentrum vindt u de mooiste houtkachels in verschillende stijlen en modellen. Kom naar onze showroom in Hoevelaken of bekijk onze collectie kachels op onze site. Met een kachel van Haardencentrum Hoevelaken weet u zeker dat u er lekker warm bij zit.

Bezoek de website voor meer info : http://www.haardencentrum-hoevelaken.nl/kachels

Written by