Xento
Image default
Woning en Tuin

graszoden

Graszoden: dé oplossing

Als het aankomt op een mooie tuin heb ik daar de nodige ervaring mee. Helaas niet al te beste ervaring. Mijn groene vingers bleken toch niet zo groen te zijn als ik altijd had gedacht en gehoopt. Ik kon een aardig tuintje aanleggen, dat wel, maar het aanleggen van een mooi gazon, dat langer mee gaat dan een half jaar, was problematisch. Hele boekwerken sloeg ik er op na en ik keek naar programma’s over dit onderwerp op tv. Hoeveel kennis ik ook verzamelde, als het aankwam op die kennis in de praktijk brengen faalde ik keer op keer. Nu kan ik echter zeggen, na een lange zoektocht, dat ik met een beetje hulp van buitenaf eindelijk een mooi gazon heb. Boelens Graszoden is wat mij betreft dé specialist op het gebied van graszoden. Bovendien hebben zij de kennis in huis om ook ná levering de boel mooi te houden. Absoluut een bedrijf dat aan ‘nazorg’ doet en wil dat zijn klanten nog jaren kunnen genieten van de geleverde graszoden. Natuurlijk was ik blij met de graszoden: ze waren niet alleen gezond en sterk, maar ook erg mooi groen en strak. Ze stonden dan ook fantastisch.. Wat dat betreft had het bedrijf absoluut een goede beurt gemaakt: de graszoden waren scherp geprijsd, werden snel geleverd en waren van uitstekende kwaliteit. Men verwees mij bovendien naar de website, waar tips staan met betrekking tot het onderhoud. Bemesten, maaien, sproeien en onkruid en mos voorkomen, ik had er natuurlijk al eerder over gehoord en gelezen. Het probleem was toen echter dat mijn gazon geen goede start maakte en ik dus ook weinig aan de onderhoudstips had. Nu ik eenmaal deze prachtige graszoden had, kon ik eindelijk zelf werken aan de verzorging ervan en er nog lang van genieten! Stel, u bent net verhuisd en woont nu in een prachtig nieuw huis in een leuke buurt. Allemaal leuk en aardig, maar die tuin van u die ziet er niet uit. Het is kaal en grijs. Een mooie grasmat doet dan al vaak wonderen. Helaas is het best lastig om zelf gras te planten wat ook daadwerkelijk lang mooi goed blijft. Probeer daarom eens de graszoden van Boelens. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van de beste kwaliteit graszoden en dat voor de ongelooflijk lage prijs van 1,50 per vierkant meter. U hoeft niet meer naar een lelijke grijze tuin te kijken als u ’s morgens wakker wordt. In plaats daarvan kijkt u uit op een prachtig grasveld. Aangezien Boelens al jaren lang vakwerk aflevert, bent u ervan verzekerd dat u een prachtige graslaag in uw tuin krijgt.

Graszoden zelf ophalen of laten leveren

Bij Boelens kunt u zelf bepalen of u de graszoden wilt ophalen of thuis wilt laten bezorgen. Beide zijn mogelijk. Het is bij de service inbegrepen dat de zoden worden thuisgebracht, maar ophalen heeft natuurlijk ook zo z’n voordelen. Bij het laten bezorgen van de zoden moet u er rekening mee houden dat het wordt gedaan door een extern transportbedrijf. Hierdoor heeft u niet altijd in de hand wanneer de zoden worden geleverd. Wilt u zelf bepalen wanneer uw graszoden bij u voor de deur staan? Dan betaalt u extra voor de transportkosten. Als u niet wilt betalen en u betaalt met Ideal dan hoeft u helemaal niet eens thuis te zijn. De zoden worden gewoon bij u voor de deur neergelegd en u kunt dus direct beginnen als u thuis komt. Boelens levert al jaren gras van de hoogste kwaliteit. Kijk op onze website voor meer details over gras. Waarom zou u nog voor minder gaan, ook als het om het gras van uw tuin gaat? Goede kwaliteit hoeft niet meer zo duur te zijn. Nu kunt u de beste kwaliteit graszoden bestellen bij Boelens. Bij Boelens hebben ze veel ervaring met gras en besteden ze veel zorg aan het telen van het beste en sterkste gras. De graszoden die ze bij dit bedrijf maken komen van een enorme weide waar met veel zorg en aandacht gras wordt gekweekt. Hierdoor is het gras niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens erg goedkoop. Voor één euro vijftig per vierkante meter hoeft u tegenwoordig niet meer te twijfelen of u wel of geen mooi grasveld in uw tuin wilt hebben. Het gras was altijd groener bij de buren, maar nu zullen de buren met afgunst kijken naar uw prachtige gazon.

De beste graszoden van Nederland

Bij Boelens kunt u de beste graszoden van Nederland bestellen, want ze besteden enorm veel aandacht aan de kwaliteit van het gras dat ze telen. Belangrijk is de samenstelling van het gras. Zo bestaat het gras van Boelens uit drie verschillende soorten graszaden, die samen de ideale combinatie vormen om een sterke gezonde en duurzame graszood te vormen. Hierdoor blijft uw grasveld langer mooi en vergt het minder onderhoud dan als u voor graszoden van andere bedrijven in Nederland zou kiezen. Boelens levert al jaren kwaliteit en dat merk je: niet alleen aan de prijs maar ook aan de kwaliteit van het gras. Ga dus niet voor minder maar bestel nu uw graszoden bij Boelens. Het is niet de moeite waard om zelf uw gras te telen want er kan van alles mis gaan. Het gras zal er niet mooier op worden en uw buren zullen u uitlachen.

Bezoek de website voor meer info : https://www.boelensgraszoden.nl/