Xento
Image default
Woning en Tuin

Een hanglamp van hout of een houten klok kopen

Bent u op zoek naar bijzondere meubels en accessoires voor uw thuis? Wat dacht u ervan om een handgemaakte houten klok te kopen? Of een hanglamp gemaakt van hout? Deze producten en nog veel meer koopt u bij De Lingehof. Alle producten die u hier koopt zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

Uw producten worden uitgebreid gecontroleerd

Alle meubels en accessoires die op de speciaal ingerichte werkplaats worden gecreëerd, worden voorzien van een label met de naam van de maker én de productiedatum. Elk product dat wordt verkocht is uitgebreid gecontroleerd door een keurmeester. Doordat alles wordt uitvoerig gecontroleerd, zodat kunt rekenen op kwalitatief hoogstaande en bijzondere producten, zoals een lamp gemaakt van hout.

Op de webshop vindt u een ruim assortiment aan producten

Of u nu een houten klok of een hanglamp gemaakt van hout wilt kopen, u vindt allerlei mooie producten bij deze bijzondere webshop. Al deze producten zijn met veel liefde en de grootste zorg gemaakt door een groep mensen met een verstandelijke beperking. Elk product, zoals een wandklok, wordt zorgvuldig met de hand gemaakt en beschilderd. Zo wordt er een ruim assortiment aan producten van hoogstaande kwaliteit gemaakt. Elke dag weer komen de enthousiast mensen langs op de zorgboerderij om de mooiste accessoires te maken voor uw thuis. Een aantal van deze ijverige mensen wonen zelfs permanent op de zorgboerderij!

Bestel de mooiste producten op de webshop

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau, zoals een relatiegeschenk? Wat dacht u ervan om een hanglamp van hout of een houten klok te kopen? Deze prachtige accessoires passen bij ieder interieur en zijn ook nog eens een heel bijzondere toevoeging aan uw thuis. Wanneer u een van de prachtige en bijzondere kwaliteitsproducten van deze zorgboerderij koopt, steunt u De Lingehof en haar bewoners. Bestel vandaag nog een van de prachtige producten!