Xento

dec 23 2016

TL armatuur en TL buizen van A-merken koopt u bij een lampenspecialist

Een lampenspecialist verkoopt meestal TL armatuur en TL buizen van A-merken, zoals Osram, Calex, Philips en Bailey. Waarom is het verstandig om te kiezen voor TL buizen en TL armatuur van A-merken? Deze merken staan garant voor lampen van hoge kwaliteit en bovendien heeft u keuze uit een ruim assortiment aan lampen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rechte TL buizen, ronde TL buizen, TL buizen in een U-vorm, blacklight TL licht, gekleurde TL buizen, een meubelarmatuur, een paneel of een montagebalk. Dankzij het zeer uitgebreide assortiment dat u bij de specialist aantreft, kunt u zelf bepalen welk licht u geschikt vindt voor het vertrek waar u licht nodig heeft.

 

Verschillende soorten lampen online verkrijgbaar, waaronder TL buizen en TL armatuur

Lampen kopen doet u niet langer in een winkel, maar in een webshop. Er is een lampenspecialist die alle lampen online verkoopt. Misschien klinkt dat nog een beetje vreemd, online lampen kopen, maar de lampenspecialist maakt het mogelijk. U kunt hier namelijk gloeilampen, TL buizen, spaarlampen, autolampen, halogeenlampen, led lampen, een TL armatuur en diverse toebehoren bestellen. U betaalt veilig online, bijvoorbeeld via iDEAL of Mastercard. Voor u het weet heeft u uw bestelling al in huis en kunt u uw lampen gaan indraaien. Vaak blijft het mogelijk om uw specialist te bezoeken voor het kopen van uw lampen. Informeer wel vooraf of de lampen die u nodig heeft voorradig zijn.

 

TL buizen en TL armatuur speciaal voor de food sector

Bij een lampenspecialist kunt u naast lampen voor thuisgebruik ook professionele lampen kopen. Zo worden er bijvoorbeeld speciale lampen ontwikkeld voor de voedingsindustrie. De expert heeft namelijk een speciale selectie FOOD lampen die levensmiddelen als vleesproducten en gevogelte er smakelijker uit laten zien. Deze TL buizen zijn uitstekend geschikt voor in slagerijen, bakkers en supermarkten. Tevens zijn deze in verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt hierbij denken aan lengtes van 590, 895, 1200 en 1500 millimeter. De lampen hebben standaard een diameter van 26 millimeter. Natuurlijk wilt u als eigenaar van een horecazaak of voedingsmiddelenwinkel ook kunnen genieten van sfeerlicht. Daarvoor is een TL armatuur een zeer geschikte optie.

Bezoek de website voor meer info :

Written by