Xento

apr 24 2018

Nog niet zeker over uw keuze voor een kussen op maat? Doe online inspiratie op!

Door een kussen op maat te bestellen heeft u keuze uit eindeloze mogelijkheden. Met maatwerk door Kussen Allure kunt u alle kanten op. U kiest uit tientallen kleuren en prints, diverse soorten schuim en nóg meer verschillende modellen. Grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Geen probleem! Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.

Kussens op maat én standaardmaten bestelt u bij de kussenspecialist

Veel loungebanken voor in tuinen hebben een standaardafmetingen. Vooral het zitgedeelte is vaak hetzelfde formaat. Weet u het formaat dat de kussens voor in uw loungebank moeten worden? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

Wat voor kussen wilt u op maat laten maken?

Waar let u op als u kussens gaat kopen? We geven u één tip: houd rekening met het zitcomfort dat de kussens bieden. Met een goed zitcomfort geniet u extra van de kussens en gaat u tegelijkertijd pijnklachten aan de rug tegen. Bij Kussen Allure bestelt u diverse kussens op maat. Snel, eenvoudig en kwalitatief hoogstaand. Daarom heeft u hier niet alleen de keuze uit verschillende modellen zitkussens. Sierkussens, trapezium, plofkussens en rugkussens behoren ook tot het assortiment. En een kussen is pas een goed kussen als u deze ook nog op maat kunt laten maken. Dat gaat bij de kussenspecialist heel eenvoudig! Vul, nadat u een model uit heeft gekozen, de lengtemaat, breedtemaat en hoogtemaat in en uw kussen is klaar om gemaakt te worden.

Written by