Xento

feb 13 2018

Een sigarettendoosje kopen doet u eenvoudig en snel online

Een sigarettendoosje kopen biedt de oplossing voor vele problemen. Rookt u? Of kent u iemand die graag rookt? Dan weet u als geen ander dat u met de nare foto’s die tegenwoordig op sigarettenpakjes staan, u uw sigaretten niet zomaar overal meer kunt wegleggen omdat mensen er onpasselijk van worden. Het sigarettendoosje van Easylite is daarentegen elegant en stijlvol. U kunt het overal mee naartoe nemen en omdat er ook nog eens een navulbare aansteker bij zit, kunt u altijd even lekker ontspannen met een sigaretje. Bestel uw sigarettendoosje vandaag nog via Bol.com. Binnen een paar dagen heeft u uw bestelling al binnen!

Een superhandig sigarettendoosje kopen waar u alles in kunt doen dat u nodig heeft!

Vindt u een sigarettenpakje ook zo vervelend en niet handig? Ze zijn gemaakt van slap karton waardoor uw sigaretten geplet worden wanneer u er per ongeluk op gaat zitten. Zonde! En helemaal niet nodig. U kunt nu een kunststof sigarettendoosje kopen van Easylite. Dit doosje zorgt ervoor dat uw sigaretten goed blijven, maar er is meer! In dit sigarettendoosje kunt u alles stoppen dat u nodig heeft voordat u de deur uit gaat. U kunt kleingeld meenemen, handig voor een winkelwagentje bij de supermarkt, en ook uw pinpas, rijbewijs en papiergeld kunt u erin kwijt. Zo heeft u een sigarettendoos en portemonnee in één. In het doosje is ook nog eens een navulbare en uitneembare aansteker verwerkt. Heeft u altijd een vuurtje op zak!

Een sigarettendoosje kopen: het Zwitsers zakmes onder de rook accessoires

Kent u het Zwiters zakmes nog? Een multifunctioneel hulpmiddel. Het sigarettendoosje van Easylite kunt u een beetje zien als een Zwitsers zakmes. Die zakmessen met allerlei handige gereedschappen in het heft. In een sigarettendoosje van Easylite kunt u uw sigaretten makkelijk opbergen, en er zit ook nog eens een aansteker in verwerkt. En daarbij stopt het nog niet. U kunt ook zaken als klein- en briefgeld, pinpassen en uw rijbewijs eenvoudig opbergen in dit compacte doosje. Net als bij het Zwitsers zakmes heeft u zo alles bij u dat u nodig heeft om de dag door te komen. En om het u nog makkelijker te maken, kunt u het sigarettendoosje van Easylite gemakkelijk online kopen!

Bezoek de website voor meer info :

Written by