Xento

dec 22 2016

Vooraf een eerlijke indicatie van de kosten voor een auto invoeren

Bij een specialist krijgt u vooraf een eerlijke indicatie van de kosten voor een auto invoeren. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Een auto importeren brengt de nodige kosten met zich mee. Er zijn niet veel auto import bedrijven in Nederland. Het is belangrijk dat u de juiste specialist kiest, waar u een offerte aan kunt vragen. In deze offerte staat dan precies wat de kosten zullen zijn. Wilt u een auto invoeren, dan komt u ook nooit voor verrassingen te staan.

Verzeker uw auto na het importeren goed

Wilt u de auto verzekeren voor schade tijdens het transport naar Nederland? Ook dat regelt een gespecialiseerde importeur voor u. Zo weet u zeker dat als er bijvoorbeeld een schip in zwaar weer terechtkomt, het beschadigd raakt. Natuurlijk gebeurt dit zelden en verloopt het vervoer van het voertuig vrijwel altijd vlekkeloos. Natuurlijk wilt u verzekerd zijn tegen onvoorziene schade als u een auto laat invoeren. Gaat u in zee met een professioneel auto import bedrijf, dan kunt u hier ook vrijwel altijd een verzekering afsluiten. Deze verzekering eindigt dan zodra u de auto in het bezit heeft.  

Auto invoeren: wat moet er allemaal geregeld worden?

Na het importeren van de auto moet het voertuig voorzien worden van een Nederlandse kentekenplaat. Ook dat neemt een specialistisch bedrijf voor haar rekening. Dit kenteken en de auto moet dan ook geregistreerd staan bij het RDW. Daar wordt ook gecontroleerd of de geïmporteerde auto mag worden toegelaten op de Nederlandse wegen. Daarnaast moet de auto ook worden aangegeven bij de douane. Dit kan het specialistische bedrijf in auto invoeren voor u regelen.

Bezoek de website voor meer info :

Written by