Xento
Image default
Vervoer en transport

Hét transportbedrijf van Nijmegen

Het transportbedrijf in Nijmegen dat in al uw specialistische wensen kan voorzien is Beck Logistics. Het bedrijf is ruim honderd jaar geleden begonnen met regionaal transport, maar heeft zich inmiddels ontpopt tot een internationaal bedrijf. De jaren ervaring worden meegenomen en Beck Logistics weet zich nog steeds te richten op de toekomst. Op het moment is een belangrijk onderwerp het milieu. Beck Logistics is zich bewust van haar positie op de markt en de uitstoot die zij produceert met haar diensten. Daarom is zij altijd op zoek naar manieren om het milieu te verlichten, bijvoorbeeld door middel van rijtechnieken of nieuwe innovatieve transportmiddelen.

Verschillende soorten transport

Het transportbedrijf in Nijmegen heeft zich gespecialiseerd in verschillende soorten transport, met name industrieel. Denk hierbij aan exceptioneel transport. Beck Logistics is een van de weinige die deze mag uitvoeren, en heeft deze privileges vanwege haar kennis en ervaring. Daarnaast is haar zorgvuldigheid een grote factor voor de tevredenheid van haar klanten. Dit is ook terug te zien in diensten zoals hijs- en montage activiteiten, waarbij niet alleen het transport wordt verzorgd, maar ook de bediening door professionele en kwalificeerde mensen. Het transport kan zowel nationaal als internationaal worden uitgevoerd, en zowel particulier als zakelijk. Bij particulier kunt u denken aan boottransport.

De ligging van het transportbedrijf in Nijmegen

De ligging heeft dit transportbedrijf in Nijmegen nog een ander voordeel gegeven. Het is ook in staat om uw industriële apparatuur op te slaan. Hiervoor heeft Beck Logistics speciaal gebouwde opslagplaatsen met daarbij bovenloopkranen, zodat er op de juiste manier kan worden omgegaan met uw apparatuur. Ook voor kleinere goederen is ruimte voor opslag. U kunt zelf kiezen of u uw opslagruimte wilt delen of voor uzelf wilt houden. Indien u uw opslagruimte met anderen deelt levert dit u een financieel voordeel op.

https://www.becklogistics.com