Xento

okt 23 2019

Een veilig transport van uw zendingen met dit transportbedrijf uit Den Bosch

Als u een grotere zending moet vervoeren, wilt u vertrouwen op de deskundigheid van uw transportbedrijf uit Den Bosch of omgeving. Immers schakelt u niet voor niets voor een transportbedrijf in. Soms gaat het om kleine leveringen als een enkel pakket dat spoedig moet worden afgeleverd. En andere keren heeft u misschien een grote lading en wilt u duizenden kilo’s laten transporteren. Als u in Den Bosch of omgeving gevestigd bent, is het handig om een transportbedrijf uit Den Bosch hiervoor in te schakelen, want daardoor bespaart u uiteraard kosten. Maar dat betekent natuurlijk niet dat u hier alleen voor regionale transporten terecht kunt.

Het transportbedrijf uit Den Bosch waar u terecht kunt voor al uw zendingen

Sinds 1974 is A. Kentie en Zoon hét transportbedrijf in Den Bosch voor spoedzendingen in zowel het binnen- als buitenland. Door hun specialisatie in spoedzendingen, weet u zeker dat uw zending op de juiste tijd op de juiste locatie wordt bezorgd. Daarnaast zijn de chauffeurs allen gecertificeerd en ervaren transporteurs. Zij hebben ook hun certificering om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Dus ook voor het vervoer van bijvoorbeeld brandbare vloeistoffen, brandbare vaste stoffen en oxiderende stoffen kunt u bij deze koerier in Den Bosch terecht. Uw gevaarlijke stoffen kunnen zowel per bus als per vrachtwagen worden vervoerd.

Met welke dienst kan deze koerier uit Den Bosch u verder helpen?

Naast het vervoeren van gevaarlijke stoffen, heeft deze koerier uit Den Bosch ook de mogelijkheden om gekoelde producten te vervoeren. Zo kunt u vertrouwen op een veilig vervoer van bijvoorbeeld chemische producten en verschillende bederfelijke goederen. A. Kentie en Zoon voldoet aan alle richtlijnen van Hazard Analysis and Criticial Control Points (HACCP) en Good Distribution Practices (GDP). Naar wat voor transport u dus ook op zoek bent, bij het transport- en koeriersbedrijf uit Den Bosch A. Kentie en Zoon vindt u het juiste transport voor uw bedrijfsgoederen.

Written by