Xento
Image default
Vakantie

Wat is er zoal te doen in Slagharen?

Slagharen, een heerlijk oord

Wie kent het niet, Ponypark Slagharen? Een begrip in Nederland dat al sinds 1963 bekend staat als attractiepark, ponypark en heden ten dage kan men er zelfs overnachten in een van de gezellige vakantiehuisjes. Er is een park voor stacaravans en bungalows en daarnaast, extra leuk voor de kinderen, een wigwamtentenpark. Een beter woord hiervoor is wellicht tipi, maar je weet meteen dat het gaat om die ouderwetse indianententen. En dat allemaal in Slagharen. Mocht je kiezen voor een verblijf in een van deze coole bungalows, dan rijg je er een pony bij voor je kinderen. Zij kunnen hiermee uit gaan rijden en natuurlijk voederen, kammen en alle andere facetten die bij het verzorgen van een pony komen kijken. Uiteraard gebeurd dit onder toezicht en worden je kinderen goed uitgelegd hoe je het beste voor een pony kunt zorgen. En zo zijn er nog veel meer talloze activiteiten die wij voor jullie kunnen organiseren. En mocht het slecht weer zijn, dan gaat alle activiteiten gewoon door. Er is in Slagharen een grote tent, Lucky Town genoemd, waarbinnen alle leuke dingen gewoon plaats kunnen vinden. Zo hoef jij en je kinderen zich nooit te vervelen en is het tijdens de kerstperiode en de wintermaanden ook een zeer geschikt vakantieoord. En de kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Hoog tijd om eens een vakantie te gaan boeken. Niets is er zo lekker als eventjes relaxt te chillen in een van de vakantiehuisjes van Slagharen. Wij zorgen er voor dat jullie niets te kort zullen komen. De activiteitenbegeleiders zitten al jarenlang in dit vak en zijn nog altijd zeer gemotiveerd om alleen het beste aan te bieden. En daar plukken jullie de vruchten van. Ook slagharen zelf is een leuk dorp om eens met een bezoekje te vereren. En anders is er nog op loopafstand het mooie stadje Hardenberg. Met het openbaar vervoer ben je overigens zo in Twente, Deventer of Zwolle. Ook leuk om daar bijvoorbeeld eens uit eten te gaan na een mooie dag in Slagharen te hebben vertoefd.

Wat is er zoal te doen in Slagharen?

De mogelijkheden in Slagharen zijn onuitputtelijk. Om jullie toch een idee te geven van alle leuke dingen die je kunt ondernemen hebben we een opsomming gemaakt van de leukste activiteiten die Slagharen te bieden heeft.

  • Gezellig barbecueën op de Amerikaanse manier, geef de spareribs maar door hier zo.
  • Er is een speciale WigWam Kids Club, waar de kleinsten onder ons, onder toezicht, in dit vakantiepark Nederland fijn kunnen knutselen, tekenen en net als echte indianen de regendans kunnen dansen.
  • Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld eens een aantal rondes maken op een echt cowboypaard of ga gezellig naar onze saloon.
  • Je kunt gaan zwemmen in het gratis toegankelijke en verwarmde zwemparadijs dit avonturenpark.
  • Een kijkdoos aan het maken met de figuren uit de wereld van Lucky Luke. Een aandenken aan de kindervakantie, welke kleine wil dat nou niet. Ze lopen zelfs de kans om hem en de vele andere karakters tegen het  te lijf gelopen.
  • Een 18-hole midgetgolfbaan. Geheel gratis met alles erop en eraan, leuk voor jong en oud
  • Een westernshop zodat jij en uw kinderen zich kunnen uitdossen als ware cowboys of indianen om daarmee de straten van Slagharen onveilig te maken.
  • Europa’s grootste paardenstal vindt men terug in Slagharen. Deze heeft een grootte van maar liefst 150 meter. Hier kan je jouw eigen gehuurde pony terug vinden die speciaal door uw kinderen kan worden verzorgd en bereden. Daarnaast worden er daar in de avond allerlei spannende verhalen verteld over de belevenissen van de pony’s van die dag
  • Fort Kids; een reusachtig houten speeltuin met een klimheuvel en graafmachines. Voor de ouders zijn er natuurlijk picknicktafels geplaatst om de kinderen in de gaten te houden.
  • En ten slotte is er natuurlijk het attractiepark in Slagharen waar je gratis toegangskaarten voor krijgt.

Laat je gevoel spreken

Voor een leuke tijd moet je dus in Slagharen zijn. De medewerkers hier willen echt dat jullie een leuke tijd gaan beleven en staan dan ook klaar om dat varkentje voor jou te wassen. Bij ons is de klant koning, of beter gezegd: de indiaan, dus wij zijn pas tevreden als jullie dat ook zijn. Wij laten niets aan het toeval over, de attracties van Slagharen zijn van hoogwaardig materiaal en de pony’s worden speciaal geselecteerd op hun kind vriendelijkheid. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met behulp van het mailadres of telefoonnummer dat terug te vinden is op onze site ponyparkcity.nl. Hier vind je overigens nogmaals alle activiteiten op een rijtje en verder staat de site boordevol informatie over het boeken en reserveren. Wees er dus snel bij, want Slagharen is een populaire bestemming. Zeker nu de kerst voor de deur staat is het altijd lastig om zo laat nog een plekje te vinden en dat zou wel heel erg zonde zijn. Wacht dus niet nog langer en bezoek en reserveer nu snel. Met een paar klikken heb je zo een uiterst relaxte kerstvakantie geboekt en dat zullen je kinderen zeer zeker kunnen waarderen. En je hoeft niet eens veel mee te nemen, het park in Slagharen heeft een eigen buurtsuper waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Het is hier zelfs mogelijk om warme broodjes te bestelen die dan in de ochtend bij jou op de stoep worden afgeleverd. Hopelijk tot gauw!

Bezoek de website voor meer info : http://www.ponyparkcity.nl/