Xento

mrt 17 2016

Kattenoppas aan huis

Katten zijn leuke, gezellige en vooral ondeugende dieren. Met de meeste katten kan je urenlang knuffelen, wat katten vooral voor de meeste mensen de ideale huisdieren maakt. Men raakt al snel enorm gehecht aan hun huisdier. Katten en poezen voelen perfect je emoties aan, waardoor ze bij je komen zitten of liggen als je verdrietig bent. Daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk eigenwijs en doen katten echt waar ze zelf zin in hebben.

Binnen- of buitenkat
Katten zijn naast honden de populairste huisdieren en menig huishouden heeft onder andere een kat. Een groot voordeel van een kat ten opzichte van een hond is dat je ze niet uit hoeft te laten. Katten doen hun behoefte netjes op de kattenbak een nadeel hiervan is echter wel dat je de kattenbak moet verschonen en deze kan behoorlijk gaan stinken. Verder kan je katten zelf naar buiten laten zonder dat je met ze mee hoeft (zoals honden). Sommige katten maken een klein rondje door de tuin en andere zijn weer uren aan de wandel rondom de buurt. Vind je het niks om jouw kat(ten) naar buiten te laten? Dan kan je er altijd nog voor kiezen jouw kat binnen te laten.

Knuffelkonten
Veel mensen vinden het leuk aan katten dat ze hun eigenwijsheid en ondeugendheid houden. Hoe oud de kat ook is hij zal altijd proberen op zijn tijd streken uit te halen. Verder zijn de meeste katten zoals eerder gezegd echte knuffelkonten. Sommige poezen en katers liggen urenlang op schoot en laten zich graag door je aaien. Een vakantie is voor velen dan ook geen pretje, helemaal als de poes of kat ook nog eens naar een opvang moet. De eigen geuren, de vaste buurt. Een kat is het liefste thuis. Met een kattenoppas aan huis is dat geen enkel probleem. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op katten-en-hondenoppas.nl!

Bezoek de website voor meer info : http://katten-en-hondenoppas.nl/

Written by